Etos Perfect Teint

Bij Etos vind je nu veel mooie en betaalbare make-up producten. Nieuwe en verbeterde formules van top kwaliteit! De Etos Friends Box staat deze maand in het teken van de perfecte teint! Drie prachtige basis producten die je een mooie natuurlijke look geven. De producten zijn zoals je gewend bent van Etos verkrijgbaar voor een zachte prijs!

Etos Perfect Teint

Etos Perfecte Teint – Matte Finish Foundation Cool Beige

Als ik een foundation gebruik is het altijd met een matte finish. Ik was dus heel benieuwd naar de vernieuwde foundation van Etos. Ik koos voor de kleur Cool Beige niet te licht en ook niet te donker, een perfecte kleur die matcht bij mijn huidskleur. De foundation mengt zich mooi met de huid waardoor je een natuurlijk effect krijgt. Je ziet nauwelijks de foundation op de huid en toch dekt deze oneffenheden op een goede natuurlijke manier. Het is een medium dekking wat ik zelf ook het mooiste vind, en volledige dekking vind ik vaak toch wel gevaarlijk in de zin dat het er té heftig eruit kan zien. De foundation blijft de hele dag mooi zitten en voelt niet droog aan. Ik heb inmiddels al twee tubes erbij gekocht, denk dat dat dus wel wat wilt zeggen.

Etos Matte Finish Foundation is verkrijgbaar voor €4,99

Etos Perfect Teint

Etos Perfect Teint

Etos Perfecte Teint – Highlighter Powder Pink Bronze

Een highlighter gebruik ik dagelijks. In een poeder vorm wat minder vaak, waarom weet ik eigenlijk niet. Deze highlighter heeft een lichte kleur met een warme ondertoon doordat er bronze in verwerkt is. Hij voelt heel zacht aan en laat zich makkelijk aanbrengen en blenden op de huid. Resultaat is een prachtige natuurlijke glow!

Etos Highlighter Powder is verkrijgbaar voor €3,99

Etos Perfect Teint

Etos Perfect Teint

Etos Perfecte Teint – Blush Powder Sun Loving Sand

Een blush is onmisbaar in mijn dagelijkse make-up routine. Toch is een juiste kleur vinden toch wel soms moeilijk. Maar de Etos Blush powder Sun Loving Sand is perfect! Het is een mooie warme kleur die bij veel huidtinten mooi zou matchen. Ook deze is zacht van structuur en zich makkelijk aan te brengen. De blush moet wel bij mij in de loop van de dag iets bij gewerkt worden.

Etos Blush Powder is verkrijgbaar voor €3,99

Etos Perfect Teint

Conclusie is dat de Etos Friend Box van september een schot in de roos is! Drie prachtige producten waar ik echt heel blij van word. Zowel de blush als de highlighter zijn zuinig in gebruik en de foundation is zo fijn dat ik nog twee back-ups erbij gekocht heb!

Heb jij deze nieuwe producten al gespot bij Etos?

 Etos Perfect Teint | Foundation, Highlighter & Blush