Kerst vieren is al snel een duur geintje. Hoe leuk is het dan als je met ontzettend leuke cadeautjes aankomt die je ook nog eens voor een klein prijsje kan scoren! Ik heb een aantal beauty toppers gevonden. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De budget toppers waar ik het over heb zijn de nieuwe body mist en eau de toilette van Etos. Niet alleen het uiterlijk is leuk, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. Als Etos friend mocht ik een aantal van de geuren uitproberen. Ik ontving de eau de toilette in de geur Mystic Night en twee heerlijke Body Mists in de geuren Dreamy Garden en Evening Kiss.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eau de Toilette – Mystic Night €9,99

Op internet lees ik al een hoop berichten over hoe deze geur heel erg lijkt op de Yves Saint Laurent Opium. Dat beloofd dus al veel goeds! De Mystic Night edt is een verleidelijke florientaalse geur met sandelhout en patchoeli. Velen zeggen dat het de perfecte geur is voor een zwoel avondje uit. Maar als je het mij vraagt kan deze geur elke dag van de week!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Body Mist – Dreamy Garden €5,99

Een body mist is altijd handig om te hebben. De geur Dreamy Garden is lekker fris en vind ik echt een lekkere voorjaarsgeur. In de body mist is onder andere een hint van amaryllis, jasmijn en ylang ylang te ruiken. Maar ook musk en patchoeli vind je terug.

etos geur

Body Mist – Evening Kiss €5,99

Voor de herfst vind ik de geur Evening Kiss perfect passen. Het is namelijk een wat zwaardere geur vergeleken met Dreamy Garden. De geur bestaat uit witte bleoemen met hout en gourmandnoten. Lekker kruidig maar ook warm.

De houdbaarheid op je huid is iets waar ook vaak over getwijfeld word. Toch ben ik zeer te spreken over de EDT van Etos. Hij blijft namelijk bij mij zeker een uur of 5 goed te ruiken. De body mist blijft wat minder lang hangen, maar goed dat was ook wel te verwachten.

Ik heb mijn leuke budget cadeau’s al gevonden. Wat vind jij van de Etos geuren?

Handtekening Jamey