De Etos haarlijn is helemaal vernieuwd en dat niet alleen er zijn ook heel veel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Ik heb voor jullie de Etos Sea Salt Spray, Hair Oil en Hair Serum getest, kijk je mee!

Etos Nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Over Etos Nieuwe Haarproducten

De totaal vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos bestaat uit een zeer breed assortiment van maar liefst 20 producten, zoals gels voor hem en mousses en haarlak voor haar. Allemaal voorzien van een geweldige hold factor en super makkelijk in gebruik. Nieuw toegevoegd aan de lijn zijn de verzorgende Hair Oil, het herstellende Hair Serum en de Sea Salt Spray. Kortom: Etos heeft voor iedere behoefte, haartype en coupe het perfecte stylingproduct. Zo zit je haar beter dan ooit! De haarstylingproducten zijn gemakkelijk te kiezen door de aangegeven hold factor. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de hold! Bron

Etos Nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Etos Nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Etos Hair Serum

De flacon van het haar serum is klein en bevat een inhoud van 30 ml. Het is een geconcentreerd haarserum waar je niet veel van nodig hebt en dus zuinig is in gebruik. Het serum maakt je haren glanzend en zacht. Ik gebruik het serum om schoon handdoek droog haar en verdeel enkele druppels over de lengte van mijn haar, na een tijdje gebruikt te hebben voelt en ziet mijn haar er gezonder uit.

Etos Hair Serum €3,99 – 30ml

Etos Nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Etos Nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Etos Hair Oil

De Hair Oil is special ontwikkelt voor beschadigd haar. De Etos Hair Oil verzorgt je haar en gaat het pluizen tegen  zonder het vet te maken. Je kan de Oil gebruiken op handdoek droog haar of droog haar. De Hair Oil heeft een heerlijke frisse geur. Ik breng het niet op de aanzet omdat je haar kan verzwaren. Maar over de lente van het haar en vooral de puntjes neem ik mee. Vooral nu met dit koude weer is mijn haar wat meer staties en deze Hair Oil is dan ideaal om te gebruiken.

Etos Hair Oil €3,99 -125ml

Etos Nieuwe Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Etos Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray 4

Sea Salt Spray

Ik was heel benieuwd naar deze Sea Salt spray. Ik hou namelijk wel van een bracht warrig effect, en dat is wat dit product doet! Ik spray het vanaf de aanzet tot de puntjes op handdoek droog haar, ga er met mijn handen even beetje doorheen en klaar! Mijn haar is inderdaad lekker warrig en het blijft de gehele dag goed zitten. De geur ook van deze Sea Salt Spray is lekker fris.

Sea Salt Spray €4,99 -150ml

Etos Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray

Etos Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray 2

Ik ben enthousiast over deze nieuwe Etos Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray. En ze hebben allemaal een heerlijke geur en werken goed op mijn haar vooral met Sea Salt Spray ben ik erg blij!

De Etos Hair Oil, Hair Serum & Sea Salt Spray zijn verkrijgbaar bij Etos.

Ben jij al bekend met de nieuwe haar producten van Etos?

Handtekening Lonneke