Ik gebruik altijd elke dag een primer. Het zorgt ervoor dan oneffenheden minder zichtbaar zijn, dat mijn huid egaal is en dat mijn make-up de hele dag goed blijft zitten. Ik kreeg de mogelijkheid Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer te testen, kijk je mee!

Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer

Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer

Over Etos Hydrating & Bronzing Primer

Onderdeel van de Etos primer-serie is de Hydrating Primer. Een primer is de basis voor je make-up. Daarnaast heeft deze primer, zoals de naam al aangeeft, een hydraterende (voedende) werking voor je huid.

Nieuw in ons assortiment is de Etos Bronzing Primer. Nu de lente voor de deur staat is deze primer de perfecte basis voor onder je make-up. Door de bronzing kleur krijgt je huid een sun kissed effect.

Alle producten van Etos zijn dierproefvrij!

Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer

Etos Hydrating Primer

Extra hydratatie zowel in de zomer als wintermaanden kan ik wel gebruiken. Aanvullend op mijn hydrateren dag en crème is deze primer van Etos een mooie aanvulling. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na het gebruik. Laat je vooral niet afschrikken door de blauwe kleur van de primer, zodra je deze uitsmeert over je gezicht verdwijnt de kleur.

Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer

Etos Mattifying Primer

Deze primer geeft een matte finish en bevat vitamine E. Vooral voor mensen met een vette huid is deze erg fijn, zelf heb ik hier totaal geen last van en heb ik meer baad bij de Hydrating primer van Etos.

Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer

Etos Bronzing Primer

Een extra zonnige glow kan ik ook echt wel gebruiken in deze koude wintermaanden, en daarvoor is deze bronzing primer perfect voor! Deze primer is ook gewoon zonder een foundation erover heen goed te gebruiken.

Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer

De primers van Etos zijn mij heel goed bevallen en ze zijn ook nog eens heerlijk budgetproof! Ze maken mijn poriën minder zichtbaar, maken mijn huid egaler en zorgen ervoor dat mijn make-up gedurende de dag goed blijft zitten. Als ze op zijn zal ik ze zeker opnieuw kopen!

Etos Mattifying Primer, Hydrating Primer & Bronzing Primer zijn verkrijgbaar bij Etos voor €5,99 per stuk

Ben jij al bekend met de primers van Etos?

Handtekening Lonneke