Momenteel ben ik 26 weken zwanger en zit ik dus helemaal in de baby spullen. Vanaf het moment dat ik wist zwanger te zijn ben ik dan ook begonnen met smeren, smeren en nog eens smeren! De laatste 2 weken ben ik de belly balm van Etos gaan uitproberen en heb ik zo nu en dan de baby wasgel zelf gebruikt om hiervan ook een indruk te krijgen. Vandaag review ik ze voor jullie, lees je mee?

Etos mama belly balm

Een mooie roze aantrekkelijke tube die simpel is en functioneel. Een tube vind ik sowieso prettig en hygiënisch. Ik vindt dat Etos ontzettend goed bezig is als je kijkt naar vormgeving, kleur en functionaliteit. Daarbij zit er aan huismerk producten altijd een fijne prijs gebonden. Toch krijgen ze het zo dat je nog steeds niet ziet dat je een budget product koopt!

Het gebruik.

Elke avond smeer ik mijn buik lekker dik in. Wat vind ik daarbij belangrijk? Het gevoel dat mijn buik wordt verzorgd, en dat het een klein laagje achterlaat die in de nacht goed kan intrekken! Je hebt hiervoor niet eens ontzettend veel product nodig, omdat het een fijne structuur is en makkelijk smeert! De geur is prettig en gewoon lekker. Daarnaast ook best neutraal, ik denk dat iedere vrouw deze geur wel fijn vindt!

De werking

De Etos mama belly balm bevat intensief verzorgende shea butter en vitamine E en helpt zwangerschapsstriemen te voorkomen. Zowel geschikt voor de verzorging van de buik als van de borsten. Verzacht en verkoelt de huid en kan vanaf het prille begin tot na de zwangerschap gebruikt worden.

Dit is wat etos aangeeft over de belly balm en ja ik ben het tot in zekere zin met ze eens.
Naar mijn mening is het alleen wel zo dat je zwangerschapsstriemen niet kan voorkomen. Dit is iets waar je van buiten af bijna geen invloed op hebt en waar je zelf niet erg veel aan kunt doen. De huid soepel houden en verzorgen is het enigste waardoor je het zou kunnen vertragen maar ergens denk ik stiekem dat je nog zo kan smeren maar als jou huid denkt boem hier komen ze, ze er gewoon zullen zijn.

Je kan zowel je buik hiermee soepel houden als je borsten, ik zelf smeer het ook direct op mijn heupen. En soepel wordt je huid zeker, geen jeukende buik voor deze mommy to be!
Jeuk is vaak een reactie van groei en een droge huid. Dus ben jij momenteel zwanger en heb je jeuk aan je buik? Lekker gaan smeren want dit helpt!

Eindoordeel en prijs.

Ik ben fan van de belly balm, en ga dan ook trouw doorsmeren met deze variant want hij bevalt mij prima!
Je betaalt voor een tube €4,49 wat echt een koopje is!

De Etos baby wasgel

Dit was natuurlijk nog wat moeilijk testen voor mij aangezien men baby’tje nog in de buik zit! Maar gelukkig kan je zelf ook gewoon baby wasgel gebruiken, helemaal met een hele gevoelige huid zijn zulke producten nooit verkeerd denk ik!

Het gebruik.

Een makkelijke fles met een fijne tube, vooral die tube lijkt mij ontzettend handig straks als de baby er is! Snel en geen gedoe met dopjes open en dicht draaien! De reinigende wasgel prikt niet in de oogjes zegt etos en bevat aloë vera en natuurlijk katoenextract. Speciaal voor de gevoelige en tere babyhuid.

De werking.

De babyverzorgingsproducten van Etos zijn dusdanig verbeterd waardoor ze nog milder zijn voor de gevoelige babyhuid. Ingrediënten die zouden kunnen irriteren zijn achterwege gelaten en vervangen door super milde alternatieven. Zo kun je met een veilig gevoel de huid van je baby verzorgen. Wat etos zelf zegt over hun eigen producten is iets wat ik ook wel herken in het product zelf maar ook in het personeel.

Afgelopen weekend was ik namelijk in de etos en vroeg ik naar het verschil tussen hun eigenmerk en bijv een A-merk. Vooral toegevoegde parfums kunnen een struikel punt zijn bij kleine babytjes met een gevoelige huid! Etos gebruikt hier minder van en staat daarmee ook volledig achter het product wat ze uitbrengen!

Eindoordeel en prijs

De wasgel zelf vindt ik prettig, ik ben er helemaal niet gevoelig voor, en hij ruikt ondanks de weinige toevoegingen wel echt heerlijk naar baby. Juist daar houden we van, haha!
Nu kan ik niet een eind oordeel geven in het gebruik bij een baby maar voor mezelf was ik prima tevreden!

De Etos baby wasgel is ook super budget proof want deze heb je voor een prijsje van €1,99!

Wil je nou meer reviews van mij lezen neem dan zeker even een kijkje op mijn eigen blog www.1310bynora.com!

En, zijn jullie al fan van etos eigen merk?

Liefs, Nora