Etos Make it a December to Remember

Laat je verleiden door goud, glitter en boudoir glamour met de oogstrelende LE Etos Make it a December to Remember Collectie! De nieuwe collectie heeft een luxueuze uitstraling en is zowel leuk voor jezelf of om met de feestdagen cadeau te geven.

 

Etos Make it a December to Remember

Etos Make it a December to Remember

Etos Make it a December to Remember

Luxurious Eyeshadow Palette

Het palette bevat 9 kleuren zoals o.a. goud, bronze, taupe en zacht roze tinten ieder heeft zijn eigen finish. Ik vind de kleuren combinatie prachtig net als het pigment. De kleuren zijn makkelijk op te bouwen en hebben geen fall-out. Ik kan je gelijk zeggen dat dit mijn persoonlijke favoriet is die ik dagelijks zeker ga gebruiken. Je kan er zowel een licht als een zwaardere look mee maken

Luxurious Eyeshadow Palette is verkrijgbaar voor €5,99

Etos Make it a December to Remember

Glitter hair & body spray

In de december maand kan je helemaal losgaan met glitters. Deze glitter hair en body spray bevat hele fijne gouden glitters. Omdat het zo fijn is was het moeilijk om het effect op camera goed weer te geven maar kan je zeggen dat het effect heel mooi en subtiel is. Je zou hem ook eventueel over je oogschaduw kunnen aanbrengen voor wat extra glitter effect of op de jukbeenderen.

Glitter hair & body spray is verkrijgbaar voor €4,99

Etos Make it a December to Remember

Primer golden flakes

Voor een perfecte basis is een goede primer een must. Als echte beauty- liefhebber weet ik dat de primers en fixingspray’s van Etos van goede kwaliteit zijn. Deze primer zorgt ervoor dat fijne lijntjes worden opgevuld met als resultaat dat ze minder zichtbaar zijn. Dit komt omdat de primer op basis van silicone is. Ook bevat deze LE primer 24 karaat goud waardoor de huid elastische word. De primer brengt fijn aan en trekt snel in waardoor je vrij direct je rest van je make-up kan aanbrengen.

Primer golden flakes is verkrijgbaar voor €6,99

Ik vind dit de mooiste LE collectie ooit van Etos. Wat ik al zei is het oogschaduw palette echt mijn favoriet. Ik ga zeker nog langs de Etos om te kijken voor ik ook nog andere mooie beauty’s kan scoren, tenslotte voor de prijs hoe je het niet te laten!

 

Heb jij al producten uit de  Etos Make it a December to Remember Collection gekocht?