Als Etos Friend kreeg ik weer een heerlijk pakket van Etos toegestuurd. In het pakket wat ik ontving zaten twee producten voor de body en twee handproducten. Ik heb ze volop getest de afgelopen tijd en vandaag vertel ik je hier meer over, kijk je mee!

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Body Spray Seconde

Een body Spray heb ik niet eerder gebruikt en was wel benieuwd naar dit nieuwe product van Etos. De bedoeling is heel simpel en zeker als je haast hebt is het een ideaal product om te gebruiken. De body spray is soort body lotion. die je over je lichaam sprayt en in masseert. De lotion trekt zelf in en plakt niet. De geur is subtiel en verfrissend.

Etos Body Spray Seconde is verkrijgbaar voor €3.69

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Hand Cream Intensive Care

Tegenwoordig gebruik ik dagelijks deze vernieuwde handcrème van Etos. Ik heb best redelijk droge handen en daar is deze perfect voor. Het maakt mijn handen zacht en ze voelen gehydrateerd en ook de extra droge plekjes op mijn handen worden weer soepel, mede ook door de vasaline die hierin verwerkt zit.

Etos hand cream intensive care is verkrijgbaar voor €1.99

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Hand Care Overnight Serum

Je brengt voor het slapen gaan Etos overnight serum aan op schone handen. In de nacht kan het serum goed in de huid trekken. Je gebruikt het serum naast je gewone handverzorgingsproducten. Door middel van een pomp-systeem kan je heel gemakkelijk het overnight hand serum doseren. Het serum voelt heel licht aan en trekt snel in. Het resultaat in de ochtend is heerlijke zachte handen.

Het serum is verrijkt met o.a. Vitamine E en Arganolie. Vitamine E zorgt er voor dat het vochtgehalte in balans blijft en water-verlies door de huid voorkomt en Arganolie zit vol hydraterende voedingstoffen voor de huid.

Etos Hand Care Overnight Serum is verkrijgbaar voor €2.99

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Hydra Skincare #etosfriends

Etos Body Butter to Oil

Mijn favoriet is op dit moment echt wel deze heerlijke body butter to oil en niet alleen ik ook mijn dochtertje en mijn vriend zijn er gek op! De geur heeft een zachte en subtiele kokosgeur vind ik en is verrijkt met shea butter en vitamine E. De body butter heeft een stevig structuur en zodra je je het warm wrijft met je handen word het een vloeiende olie en kan je het makkelijk aanbrengen op je lichaam. Mijn huid voelt echt de hele dag zacht en gehydrateerd aan en eind van de dag ruik je nog steeds een de geur van de butter. Deze body butter zorgt voor extra hydratatie wat het ook een heel fijn product maakt voor de zeer droge huid.

Etos Body Butter to Oil is verkrijgbaar bij Etos voor €4.99

Etos Hydra Skincare #etosfriends

De verpakkingen zijn stuk voor stuk gewoon super leuk om te zien, en elke product heeft zijn eigen kleur. Deze vier producten werken perfect voor een droge huid en vooral de body butter kan ik je echt aanraden!

Ben jij al bekend met de nieuwe hand & body- producten van Etos?