Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Gun jezelf een heerlijk beauty- moment met één van de nieuwe 9 maskers van Etos. Zo kan je kiezen tussen een extra verzorgend, kalmerend of reinigend masker. Vandaag laat ik jullie 5 Etos gezichtsmaskers kijk je mee!

Etos Gezichtsmaskers

Cleansing Peel Off Mask Manuka Honey

Geef je huid een gezonde en frisse uitstraling met dit heerlijke Cleansing Peel Off Mask in de geur manuka honey. Het masker is gecombineerd met de natuurlijke manuka honey en de zachte geur van Jasmijn wat goed werkt om dode huidcellen te verwijderen.

Etos Gezichtsmaskers

Mijn persoonlijke ervaring

Zoals je ook op de bovenstaande foto ziet lijkt het masker ook echt op de kleur van honing en zo voelt het ook als je het aanbrengt. De geur van honing ruik je goed terug de jasmijn wat minder. Na zo’n 10 min kan je makkelijk het masker verwijderen. Mijn huid voelde heerlijke zacht en niet trekkerig. Ik heb het wel nog even na gespoeld met water.

Etos Gezichtsmaskers

Refreshing Fruit Smoothie Peach Oil & Mango Butter Mud Mask

Dit masker bevat een combinatie van perzikolie en mangoboter. Dit fruitige masker geeft een frisse tint en beloofd je huid zacht te maken. Voor een optimaal resultaat van de huid word geadviseerd om wekelijks een masker te gebruiken.

Etos Gezichtsmaskers

Mijn persoonlijke ervaring

Zodra je het masker aanbrengt op je gezicht ruik je heel goed de geur van perzik en mango. Echt een zoete fruitig masker, deze was wel één van mijn favoriete. Al snel begint het masker te werken. Na zo’n 10-15 min met lauw water verwijder je het masker. Ik vond het een heerlijk masker wat vooral mijn huid zacht maakte.

Etos Gezichtsmaskers

Deep Cleansing Virgin Olive Oil Maks Shea Butter & Cacoa Oil Mask

Het masker bevat koudgeperste olijfolie met een kalmerende en voedende werking. Dat in combinatie met shea butter zorgt voor een diepe intense reiniging en hydratatie.

Etos Gezichtsmaskers

Mijn persoonlijke ervaring

Dit masker heeft een frisse geur en je ruikt een vleugje olijfolie. Het masker laat zich makkelijk verdelen en begint vrij direct te werken. Na 10-15 min is het masker helemaal in gedroogd zoals je op de foto hierboven ziet. Daarna verwijder je het met lauw water. Het voelde echt als een intense reiniging en zag dat mij huid van dit masker een opper kreeg. Mijn huid voelde niet droog en trekkerig aan. Maar omdat het al avond was had ik wel hierna mijn nachtcrème aangebracht.

Etos Gezichtsmaskers

Smoothing Straw Berry & Vanilla Extract Souffle Mask

We zijn nu aangekomen bij mijn favoriete masker van deze vijf! De geur is zo intens het lijkt net of je pure aardbeien ruikt. De combinatie van aardbeien en vanille-extract zorgt voor een kalmerend effect. De huid word gehydrateerd en ziet er gladder uit.

Etos Gezichtsmaskers

Mijn persoonlijke ervaring

Toen ik het masker aanbracht leek het net of ik aardbeien yoghurt met stukje aardbei aan het smeren was op mijn gezicht. Je ziet ook op de bovenstaande foto de pitje van de aardbeien volgens mij. De substantie van dit masker heeft ook iets weg van yoghurt. Het masker werkt verfrissend en geeft de hydratatie die ik verwachte. Of het daadwerkelijk mijn huid zichtbaar gladder maakt kon ik niet vaststellen.

Etos Gezichtsmaskers

Refreshing Cucumber & Citrus Extract Peel Off Maks

Dit masker geeft je huid een natuurlijke boost. het verwijderd de dode huidcellen en stimuleert de nieuwe huidcellen. Het resultaat is een stralend en verfrissend effect.

Etos Gezichtsmaskers

Mijn persoonlijke ervaring

Dat het verfrissend werkt kan ik gelijk beamen. De geur is heerlijk fris ideaal na een warme zomerse dag of als een verfrissend masker voor in de ochtend. Het masker ziet er uit doorzichtig uit en laat zich makkelijk aanbrengen. Na 10-15 kan je het masker gemakkelijk in één keer van je gezicht verwijderen.

Etos Gezichtsmaskers

Dit zijn stuk voor stuk heerlijke maskers om te gebruiken. Het is goed om jezelf en je huid wat extra te geven. Door één keer in de week een masker te gebruiken blijft je huid in optimale conditie.

Etos Gezichtsmaskers zijn verkrijgbaar bij Etos voor €0.99 per stuk

Ben jij al bekend met de nieuwe maskers van Etos?