Samen met Jamey zijn wij Etos Friends en daardoor mocht ik afgelopen zomer ook al aanwezig zijn bij het eerste Etos Friends Event. Dit keer was het Etos Friends Xmas Event, hiervan heb ik een uitgebreid verslag gemaakt kijk je mee!

Etos Friends Xmas Event

Bij binnenkomst werd er kort verteld wat we die middag konden verwachten. Zo stond er een fotoshoot op de planning, een introductie over de nieuwe producten van 2017 en konden als laatst ook nog drie cadeaus uitzoeken, en dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Etos Friends Xmas Event

Dit is de bar waar de lekker drankjes voor je werden klaar gemaakt.

Etos Friends Xmas Event

Etos Friends Xmas Event

We kregen een presentatie over de samenwerking tussen Etos en Etos Friends Bloggers en natuurlijk ook over alle nieuwe producten die in het nieuwe jaar erbij komen. Veel kan ik er niet over zeggen maar een ding is zeker er komen weer hele mooi producten erbij en ook veel nieuwe producten worden vernieuwd.

Etos Friends Xmas Event

Er was een plek gecreëerd voor een fotoshoot door een professionele fotograaf. Ik kwam veel bekende tegen maar ontmoete ook de lieve Jolande van Zazazoo, samen zijn we dan op de foto gegaan.

Etos Friends Xmas Event

Etos Friends Xmas Event

Alle producten van Etos waren mooi uitgestald overal waar je keek stond wel wat moois. Overal werd er inhoudelijk verteld over de producten van Etos. Het is mooi om te zien hoe een merk als Etos zo groeit en ontwikkelt. De kwaliteit word steeds beter.

Etos Friends Xmas Event

Als laatste mochten we allemaal 3 cadeaus uitzoeken voor ons zelf of voor onder de kerstboom. Ik koos voor de nieuwste Etos geur, geur- sticks en het LE oogschadow palette.

Wat een mooie Event om bij aanwezig te zijn. Alles zag er goed en verzorgd uit. We zijn als Etos Friends heerlijk in de watte gelegd en kijk er uit naar alle nieuwe en vernieuwde producten die uitkomen in 2017!