Afgelopen donderdag was het Etos Friends Event en ik was daarbij! Jamey is met een select aantal andere bloggers gekozen als Etos Friend. Jamey gaat samen met mij dit leuke project starten. Ik heb voor jullie van het event mijn eerste plog gemaakt, kijk je mee!

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

We werden goed ontvangen met een hapje en een drankje!

 

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Onder het genot van een heerlijke Ice Tea werd er toegelicht wat het inhoud om Etos Friend te zijn. Maandelijks zullen een aantal bloggers boxen ontvangen met mooi producten van Etos. Iedereen krijgt een andere box met een persoonlijk tintje. Dit komend jaar zullen Jamey en ik voor jullie dus regelmatig een uitgebreide review hiervan delen.

 

Etos Friends Event

Nadat we goed waren geïnformeerd over Etos Friend, mochten we allemaal rustig kijken bij alle producten die Etos verkoopt. Overal stonden er medewerksters van de Etos die verder op de producten in gingen. Ik wist dat Etos veel had maar zoveel dat wist ik niet. Niet alleen qua make-up maar ook qua verzorging.

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

De Botanical Boost lijn van Etos is echt mijn favoriet. Altijd als ik de Etos in loop dan word ik er naar toegetrokken als een magneet. Ik vind de looks van deze lijn erg goed ontworpen het ziet er luxueus uit. Daarnaast zijn het ook hele fijne en zachte producten met de kracht van de natuur!

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

De Etos heeft verschillende verzorgingslijnen in hun assortiment

  • Normale & Gemengde huid
  • Etos Young Skin
  • Droge & Gevoelige huid
  • Etos Phyto Lifting voor 25+
  • Etos Advanced Firming 60+
  • Etos Hypoallergeen

Etos Friends Event

De Hypoallergeen lijn is de nieuwe trots van Etos. Deze producten zijn zeer zacht voor de gevoelige huid. En is vrij van parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen. Ook is deze lijn voorzien van een allergie keurmerk.

Etos Friends Event

Etos heeft ook een eigen geurlijn, met heerlijk zoet en frisse geuren.

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Aan tools en gadgets heeft Etos ook een ruim aanbod, dit vond ik zelf ook erg interessant.

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos Friends Event

Etos blijft steeds groeien wat ook qua make-up, hierin hebben ze inmiddels ook een groot aanbod!

Etos Friends Event

Ik mocht drie verzorgingsproducten uitkiezen voor mijn goodiebag. Ik koos voor de nieuwe hypoallergeen lijn, binnenkort deel ik hiervan een uitgebreide review.

Etos Friends Event

Ik vond het erg leuk om bij Etos Friends Event aanwezig te zijn!

Handtekening Lonneke