Afgelopen week ontving ik twee zomerse producten, Etos Coconut Fixing Spray & Rainbow highlighter. Beide zijn limited edition en beperkt verkrijgbaar dus! Ik heb beide producten natuurlijk gelijk gebruikt en getest, zeker de fixing spray kwam goed van pas, lees je gauw mee!

Etos Rainbow Highlighter

De kleuren van de rainbow highlighter zijn zachte pastel kleuren. Ik vind het zo’n lief en zoet eruit zien. Je kan de kleuren allemaal apart gebruiken maar je kan er ook voor kiezen om ze allemaal door elkaar te blenden en dan aan te brengen. Je kan de highlighter aanbrengen met hiervoor een special kwast of met je vingertoppen. Ik vind dat je het beste resultaat krijgt als je het aanbrengt met de vingertoppen. Je kan eventueel ook je vingertoppen iets vochtig maken en dan de highlighter, zo worden de kleuren net iets intenser.

Het pigment is erg goed, ik had weinig product van elke kleur nodig voor dit gewenste effect. De Etos rainbow highlighter is niet heel poederig en heeft dus geen fall-out. De highlighter blijft de hele dag zitten. Highlighter kan je aanbrengen in de inner corners van de ogen, wenkbrauwbot en op de jukbeenderen. Wat ook erg mooi is om de higlighter aan te brengen bij je decolleté en schouders.

Etos Rainbow Highlighter is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99

Etos Fixing Spray – Coconut Fragrance

De verpakking alleen al is om er verliefd op te worden. De kokos geur en de verpakking geven een heerlijk zomers exotisch gevoel. Deze fixing spray zorgt ervoor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Vooral met zomers vervaagd make-up snel en is een fixing spray voor mij een must.

De spray komt gelijkmatig op je gezicht waarna je het even laat opdrogen. Ook vind ik het lekker om deze spray als verfrissing overdag te gebruiken, zoals een bodymist.

Etos Fixing Spray – Coconut Fragrance is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99

Etos Coconut Fixing Spray & Rainbow highlighter zijn nu verkrijgbaar bij Etos maar wezen er we snel bij want op=op. De highlighter geeft een mooie glow en pigment is echt heel goed. De fixing spray zorgt dat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten en geeft gelijk een verfrissend effect.

Wat vind jij van deze twee nieuwe producten van Etos?