Het is volgens mij in beauty-land al een poosje bekend, Etos is een hele speciale samenwerking aangegaan met Hortus Botanicus Amsterdam. En eindelijk heb ik 3 heerlijke Etos Botanical Boost producten bemachtigd om te testen. Lees je mee?

Etos Botanical Boost 5

Hortus Botanicus Amsterdam is dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. En is daarnaast een van de oudste botanische tuinen ter wereld. Samen hebben zij een heerlijke wellnesslijn ontwikkeld. De totale lijn bestaat uit maar liefst 25 producten. En naast dat de producten allemaal nieuw zijn hebben ze ook de verpakkingen flink onder de loep genomen. Stiekem vind ik het gewoon zelfs leuk om in mijn badkamer te zien staan. Vooral de Lime & Mint Shower Gel staat als een parade paartje in mijn badkamer.

Shower Gel Lime & Mint

Etos Botanical Boost 4

De shower gel is een heerlijke old fashion douchegel. De verpakking is echt geweldig, vooral de bronze details vind ik erg mooi. Het fijne aan de showergel is dat hij erg goed schuimt en heerlijk fris ruikt. En tja, voor €3,49 heb je een heerlijke shower gel en staat het ook nog ontzettend leuk in je badkamer!

Hand Wash & Lotion Elderflower & Raspberry

Etos Botanical Boost 3

Het tweede item dat ik mocht reviewen was deze prachtige hand wash & lotion. In huis ben ik degene die altijd de afwas doet en vaak met mijn handen in het water zit. Ik merk vaak dat mijn handen daardoor erg uitdrogen. Daarom was ik natuurlijk erg benieuwd naar de hand wash en lotion. Zoals de naam zegt is het een twee in één handzeep. Naast dat je handen schoon worden van de zeep zit er ook een lotion in die je handen hydrateerd terwijl je ze wast. De hand wash & lotion kost maar €3,99 en is een echte aanwinst voor droge handen.

Shower Foam Jasmine & Vanilla

Etos Botanical Boost 2

En last but not least mijn favoriet, de shower foam! Een heerlijk volle schuim die heerlijk rustgevend ruikt. Vooral als ik ’s avonds ga douchen vind ik vanille en jasmijn heerlijke geuren. Ik word er altijd lekker rustig van net als bij lavendel. De schuim is lekker stevig en je hebt echt maar een klein beetje nodig om je hele lichaam goed in te zepen. Een fles bevat 200ml en kost €4,99. Van elke geurlijn is er een eigen shower foam. Ik ben erg benieuwd naar de andere geuren dus die zullen binnenkort ook nog wel voorbij komen!

Etos Botanical Boost 1

De Etos Botanical Boost wellnesslijn is sinds 2 november in bij de Etos verkrijgbaar. De prijzen van de producten liggen tussen €2,99 en €7,99. Misschien nog een leuke tip voor de feestdagen! Tot en met 31 december krijg je bij aankoop van twee Etos Botanical Boost producten een gratis Botanical Boost cadeau tasje!

Heb jij al een van de nieuwe Etos Botanical Boost producten geprobeerd?

Nieuwehandtekening