Laatst mocht ik bij het Etos event drie producten kiezen als cadeau. Ik koos o.a. voor de nieuwste LE Etos Botanical Boost Orange Blossom & Giner Scented Sticks die sinds november verkrijgbaar zijn. Kijk je mee naar mijn review? 

 

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Giner Scented Sticks

Over de Etos Botanical Boost Orange Blossom & Giner Scented Sticks

Oranjebloesem  (neroli) is geliefd vanwege haar zonnige zachte, geur die de stemming positief beinvloedt en een gevoel van vreugde geeft. Gember is een krachtige plant  en staat bekend om haar verwarmde effect op lichaam en geest.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Giner Scented Sticks

Als je de verpakking opent zie het flesje waar de geur in zit, 5 stokjes en een ring. Een mooi detail vind ik de rosé gouden ring wat je terug ziet in de hele lijn Botanical Boost Orange Blossom & Giner.

Voordat je het gaat gebruiken draai je de dop van het flesje af en dan bevestig je de ring op het flesje en als laatste zet je de stokjes er in. Elke dag draai je de stokjes om zodat je altijd de geur goed blijft ruiken.

Ik vind het flesje luxueus ogen en zal in elk interieur niet misstaan. Het flesje is helemaal van glas en staat stevig. Meestal is de ring van hout wat gaat vlekken maar met deze rosé gouden ring heb je daar geen last van.

De geur is warm kruidig, zoet en ook iets van  frisheid zit er in,  een hele unieke heerlijke geur. Orange Blossom & Giner Scented is een wat zwaardere geur en perfect voor de wintermaanden.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Giner Scented Sticks

De geur combinatie van Orange Blossom & Ginger vind ik verrassend en heel erg lekker. Plus punt vind ook het flesje, het oogt luxueus en staat gewoon erg leuk in badkamer, toilette of woonkamer.

Etos Botanical Boost Orange Blossom & Giner Scented Sticks zijn verkrijgbaar bij Etos voor €7,99

Ben jij al bekend met de Scented Sticks van de Etos?