Body serums bestaan al een tijdje maar tot nu toe was daar weinig aandacht voor. Tegenwoordig besteed iedereen steeds meer aandacht en tijd aan een goede huidverzorging. Sinds kort is Etos Body Care Body Serum te koop die hier perfect voor is. Het beloofd namelijk de droge huid te hydrateren en het zachter te maken.

Etos Body Care Body Serum

Over Etos Body Care Body Serum

Etos body serum geeft een intense hydratatie en is special ontwikkelt voor de droge huid. Je huid voelt gladder en zachter aan. Voor het beste resultaat breng je het serum ’s ochtends en ’s avonds aan op de droge huid en masseer het zachtjes in.

Eerlijk is eerlijk maar de verpakking sprak mij al direct aan. Een mooi zacht peachy kleur. De flacon is van stevig plastic en heeft een pomp- systeem.

Ingrediënten

Etos Body Care Body Serum is verrijkt met rijstvliesolie. In rijsvliesolie zit Vitamine E en Gamma-Oryzanol. Het geeft hydratatie aan de gevoelige huid en draagt zorg voor een gladder en mooie huid.

Etos Body Care Body Serum

Met een pompje komt er een kleine hoeveelheid (zie rechter foto boven) serum eruit. Voor mijn persoonlijk had er wel iets meer product per keer eruit mogen komen. Zodra je Etos Body Care Body Serum uitsmeert komt er een hele zachte en subtiele geur vrij, deze vervliegt ook weer vrij snel. Het serum is makkelijk te verdelen over de huid en trekt ook snel in, daardoor geeft het geen vlekken in de kleding.

Etos Body Care Body Serum

Voor een optimaal resultaat word geadviseerd om dit serum zowel ’s morgens als ’s avonds te gebruiken. Ik gebruik hem alleen na het douchen, 1 keer per dag. Het serum is perfect voor de droge plekken en dat is waar ik dit serum ook voor gebruik. Vooral mijn ellebogen, knieën en benen en armen zijn vaak droog bij mij. Naast het serum gebruik ik wel op de overige delen van mijn lichaam een voedende body butter.

Etos Body Care Body Serum is verkrijgbaar bij Etos voor 3,99

Heb jij dit nieuwe serum van Etos al geprobeerd?