Nog niet zo heel lang geleden schreef ik al over de vernieuwde lipsticks van Etos. Etos heeft sinds kort haar make-up in een nieuw jasje gestoken en ik was dan ook erg benieuwd naar de overige producten. Vandaag laat ik niet alleen een blush zien maar ook een wenkbrauwpoeder. Hoe zullen deze producten mij zijn bevallen?

IMG_0723

Naast de blush en de wenkbrauwpoeder ontving ik ook een handig kwastje om de wenkbrauwpoeder mee aan te brengen. Een goed kwastje vind ik persoonlijk onmisbaar als ik mijn wenkbrauwen bijteken/invul dus ik was ook erg benieuwd of dit kwastje me goed zou gaan bevallen.

De uitstraling van de vernieuwde make-up lijn van Etos vind ik zeker een vooruitgang. Ik vind het zwarte er een stuk mooier uitzien en ook een stuk rustiger. Desondanks blijft de verpakking wel een budget uitstraling behouden maar het stoort me allerminst. Ik vind het in ieder geval een verbetering.

IMG_0736

Ik begin met de blush welke qua formaat net even wat groter is dan de brow powder. In het totaal krijg je 8 gram aan product en dit is zeker een hele nette hoeveelheid. Meer dan genoeg om voorlopig even mee vooruit te kunnen. De blush is voorzien van een leuk ruitjes patroon wat het net even iets speelser maakt. De kleur die vandaag laat zien is Wild Sunset, een mooie roze/koraal kleur met een subtiele glans erin verwerkt.

IMG_0727

De brow powder is qua formaat net even een slag kleiner dan de blush. Helaas staat er niet op de verpakking vermeld  hoeveel gram aan product erin zit maar ik gok een gram of vier. Er zijn meerdere kleuren te koop waarvan ik de kleur Taupe heb ontvangen. Helaas is deze kleur wel erg licht voor mijn wenkbrauwen maar heb het wel getest zodat ik in ieder geval wel mijn mening over de kwaliteit van de poeder kan geven.

etos 2

Links zie de brow powder en rechts de blush. Het pigment is bij beide producten prima te noemen en de brow powder is goed matte, iets wat echt wat groot belang is bij dit soort poeders. De blush bevat een hele lichte goudkleurige glans. Ook zijn beide producten niet al te poederig wat ik zelf echt een groot pluspunt vind.

Etos 1

Wild Sunset is best een aparte kleur want naast het feit dat de blush overduidelijke roze oogt in de verpakking vind ik de kleur op mijn gezicht redelijk oranje uitslaan. Het is echt een beetje een mix tussen roze en oranje en het resultaat is een warme blos op mijn wangen. Persoonlijk denk ik dat dit een prachtige kleur is voor in de lente en zomer door de warme uitstraling. De blush is goed op te bouwen en je hoeft gelukkig niet heel voorzichtig te zijn met aanbrengen omdat de kleur zich prima laat blenden met de huid. Aanrader dus!

IMG_0859

Ook de brow powder heb ik uitgetest ondanks de wat lichte kleur. Dat de kleur te licht is was dus geen verrassing voor me. Wel was ik erg benieuwd of het poeder fijn in gebruik zou zijn. Hier heb ik toch een beetje gemengde gevoelens over. Het product kon zich wat lastig hechten op mijn huid en ik moest best veel aanbrengen voordat de kleur een beetje zichtbaar werd. Voor mij is het dus niet zo’n succes maar wellicht dat het voor anderen wel prima werkt. Het kwastje vond ik overigens erg fijn in gebruik, ik heb deze later nog uitgetest met mijn dipbrow en deze werkt mooi nauwkeurig. De haartjes zijn goed stevig en pakt goed het product op. Het kwastje vind ik dan ook zeker een aanrader.

Ondanks dat ik wellicht niet zo enthousiast ben over de brow powder vind ik de blush wel ontzettend fijn werken en ook het wenkbrauw kwastje vond ik fijn in gebruikt. De vernieuwde make-up lijn van Etos vind je in alle Etos filialen en je kunt ook een deel online bestellen via www.ah.nl.

Heb jij al iets gekocht uit de nieuwe lijn van Etos?

handtek ellen