Etos Basic Skincare

Laats kreeg ik #Etosfriend een heerlijk groot pakket toegestuurd. En met deze inhoud laat Etos zien dat goede kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn! Daarnaast zien de producten er van Etos ook nog eens mooi en clean uit! Vandaag laat ik jullie een aantal Etos Basic Skincare producten zien!

Etos Basic Skincare

Over Etos Basic Skincare

Etos heeft het afgelopen jaar zichzelf heel erg ontwikkelt en de eigenmerk- producten doen wat mij betreft niet onder voor de duurdere merkproducten. Kwaliteit en vernieuwing zijn twee sleutelwoorden als ik aan Etos eigenmerk- producten denk. En wat zo leuk is het kost bijna niets!

 

Etos Basic Skincare

Etos Shower Cream Cocos

Ik was al bekend met deze heerlijk shower cream van Etos. Ik vind hem echt heerlijk! Hij is vol en romig en je ruikt goed de geur van kokos terug. De formule van deze shower cream is verrijkt met vochtinbrengende bestandsdelen. Daarnaast is het goed om te weten dat dit product dermatologisch getest is.

Etos Shower Cream Cocos is verkrijgbaar voor €1,79

Etos Basic Skincare

Etos Shampoo & Brilliant Shine Conditioner

Zowel de Shampoo als de Conditioner zijn mild en geschikt voor elke dag! Vooral de shampoo heeft een heerlijke tropische geur en gaat lekker schuimen. Mijn haar voelt hierna wel wat stug aan en je hebt dan ook echt wel aanvullend de conditioner nodig. De Brilliant Shine Conditioner maakt mijn haar zacht. Resultaat van het gebruik van deze twee producten is dat mijn haar een stuk voller aan voelt en gevoed.

Etos Shampoo is verkrijgbaar voor €0,99 & Brilliant Shine Conditioner is verkrijgbaar voor €1,99

Etos Basic Skincare

Etos Hydra Lotion Seconde

Ik gebruik vooral in de ochtend graag body lotion dat snel intrekt en geen vlekken achterlaat. Deze Etos Hydra Lotion Seconde is dus ideaal daarvoor! De body lotion trekt zeker snel in en geeft mij huid een intensieve hydratatie.

Etos Hydra Lotion Seconde is verkrijgbaar voor €1,99

Etos Basic Skincare

Etos Maskers Mud Mask, Virgin Olive & Cucumber

Gun jezelf een heerlijk beauty- moment met één van de nieuwe 9 maskers van Etos!

  • Mud Mask: Dit masker bevat mineralen uit de Dode zee die helpen bij een extra krachtige reiniging van de poriën en het verwijderen van onzuiverheden. De combinatie van zeewier en lavendel zorgt voor een gladde huid. Het masker ruikt heel verfrissend en heeft bijna een verkoelend effect op mijn huid. Na dat ik het 10 minuten heb laten zitten op de huid heb ik het verwijderd met lauw water. Het resultaat was een zachte huid die niet trekkerig aanvoelde.

 

  • Vergin Olive: Het masker bevat koudgeperste olijfolie met een kalmerende en voedende werking. Dat in combinatie met shea butter zorgt voor een diepe intense reiniging en hydratatie. Dit masker heeft een frisse geur en je ruikt een vleugje olijfolie. Het masker laat zich makkelijk verdelen en begint vrij direct te werken. Na 10-15 min is het masker helemaal in gedroogd zoals je op de foto hierboven ziet. Daarna verwijder je het met lauw water. Het voelde echt als een intense reiniging en zag dat mij huid van dit masker een opper kreeg. Mijn huid voelde niet droog en trekkerig aan.

 

  • Cucumber: Dit masker geeft je huid een natuurlijke boost. het verwijderd de dode huidcellen en stimuleert de nieuwe huidcellen. Het resultaat is een stralend en verfrissend effect. Dat het verfrissend werkt kan ik gelijk beamen. De geur is heerlijk fris ideaal na een warme zomerse dag of als een verfrissend masker voor in de ochtend. Het masker ziet er uit doorzichtig uit en laat zich makkelijk aanbrengen. Na 10-15 kan je het masker gemakkelijk in één keer van je gezicht verwijderen.

De Etos maskers zijn verkrijgbaar voor €0,99 per stuk

Etos Basic Skincare

Etos Day & Night Cream

En als laatste heb ik voor jullie de Etos Day & Night cream. In de dagcrème zit SPF 15 wat bescherming biedt tegen UV stralen. Daarnaast voed en hydrateert de dagcrème de huid. Het is een heel basic product en als je geen moeilijke huid hebt een prima dagcrème. Zelf geef ik wel voorkeur aan anti aging producten omdat ik inmiddels de dertig gepasseerd ben. De nachtcrème ondersteund het natuurlijk vochtbalans van de huid en is verrijkt met Shea Butter en Macademia. Beide creme’s maken zeker mijn huid zacht, soepel en gehydrateerd!

Etos Day & Night Cream zijn verkrijgbaar voor €3,49 per stuk

Etos Basic Skincare

Ik ben erg te spreken over Etos Basic Skincare. Buitenom dat ik maandelijks als #etosfriend een pakket krijg toegestuurd koop ik ook vaak regelmatig de basic producten van Etos. De kwaliteit is erg goed en het is allemaal betaalbaar. Alle producten van Etos zien er tegenwoordig ook nog mooi en luxe uit. Mijn favoriet uit deze producten is de Body lotion Shower Cream Cocos.

Gebruik jij weleens de Basic Skincare producten van Etos?