Essie blijft me maar verbazen met hun prachtige collecties. Vandaag laat ik jullie de nieuwe essie Viva Antigua zomercollectie zien. Dit belooft niet alleen een mooie maar ook hele aparte collectie te zijn. Kijk je mee?

Essie is en blijft altijd mijn go-to nagellak merk. De kleuren, kwaliteit en niet te vergeten de super fijne kwastjes heb ik nog in geen enkel ander nagellak merk gevonden. Ik zat dan ook weer met smart te wachten op zomercollectie! Dit keer geen rustige kleurtjes maar echte knallers die perfect passen bij het eiland Antiqua. De collectie bestaat ook dit keer uit 5 kleurtjes. Laten we ze allemaal even bekijken.

essie Viva Antigua 1

Coconut Cove – Wittig parelmoer
Zoals de naam al doet vermoeden is dit een prachtig wit lakje met een hele lichte roze shimmer. Omdat het een vrij licht kleurtje is adviseer ik je wel om 2 laagjes aan te brengen voor het mooiste resultaat.

essie Viva Antigua 2

Berried Treasure – Rood/roze
Wauwie! Wat een toffe kleur is dat hé! Echt een heerlijk berry red kleurtje voor de zomer. Ik denk dat ik deze ook lekker veel op mijn tenen zal dragen deze zomer.

essie Viva Antigua 3

Viva Antigua – Turqouise
Ja, dit is echt mijn favoriet uit de zomercollectie. Wat een heerlijk zomers kleurtje. Ik ben gek op turqouise en al helemaal met een mooie glitter er in!

essie Viva Antigua 33

Loot the Booty – Felblauw 
Heel erg zomers vind ik deze kleur niet, maar mooi is hij absoluut! De felblauwe lak heeft een heel mooi groen glimmertje. Ik denk dat k hem vooral in de winter zal dragen.

essie Viva Antigua essie Viva Antigua

Tribal Text-Styles – Zwart 
Ook dit vind ik niet echt een kleur die ik zou kiezen voor een zomer collectie. Maar de Viva Antiqua collectie is ook alles behalve een “normale” zomercollectie. Tribal Test-Styles is een prachtig zwart lakje met een super mooie glitter.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn persoonlijke favorieten uit de essie Viva Antiqua! zomercollectie zijn toch wel Coconut Cove en Viva Antiqua. Beide kleuren hebben een prachtige subtiele glitter en zijn perfect voor een zomers outfitje! De essie Viva Antigua! zomercollectie is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com voor €9,99 per nagellak met een inhoud van 13,5ml per stuk.

Wat is jouw favoriet uit de essie Viva Antigua! collectie?

Nieuwehandtekening