De nieuwe fall collectie van Essie heet Taking Center Stage en bestaat uit 6 prachtige herfst kleuren. Vorige keer liet ik al de Frock ’n Roll zien. Vandaag gaan we iets meer kleur er bij halen met een andere metallic lak, namelijk Leggie Legend! Kijk je mee?

IMG_3127Leggie Legend

De herfst, ik denk dan altijd gelijk aan de bruine blaadjes die van de bomen dwarrelen. Daar past dit kleurtje ook echt prachtig bij. Het is een mooie warme gouden lak met heel veel minuscule glittertjes.Echt het perfecte kleurtje voor de herfst.

IMG_3145

Shimmer. Shake. Shine. This glamorous alloyed bronze bombshell is the soul of rock chic. 

Ook dit lakje is super makkelijk aan te brengen met de brede kwast die Essie gebruikt. De lak dekt ook na 1 keer al prachtig maar voor de foto’s heb ik twee laagjes gedaan voor optimale dekking. De lak is zeer makkelijk aan te brengen door het kenmerkende brede kwastje. Ik heb er overheen nog een laagje Essie Gel Setter gedaan voor een optimale glans en houdbaarheid. Met de Gel Setter er over blijven lakjes bij mij minimaal 7 dagen prachtig zitten! Een echte aanrader dus.

IMG_3147

Everybody knows when they see you, in the lobby you’re with the band in true frock ‘n roll fashion, you’re on a major color binge that’s giving your admirers a major case of the bell-bottom blues. Beauty, grace and relentless style won’t make you merely famous, you’ll soon be a leggy legend

Leggie Legend en de rest van de nieuwe Fall collectie Taking Center Stage is vanaf nu te koop in de winkels! Je shopt deze collectie o.a. bij Etos en Bol.com. De Essie lakjes kosten €9,99 per stuk.

Ben jij ook een herfst type?

Nieuwehandtekening