De tijd vliegt voorbij. De sneeuw dagen komen steeds dichterbij en de wintersport vakanties worden volop gepland. Daar hoort natuurlijk een prachtige winterproof nagellak collectie van Essie bij. Benieuwd naar de swatches kijk dan snel mee naar de essie Ski Chic wintercollectie!

Er gaat niets boven een peak show met virgin snow op de bergtoppen. Show jouw altitude attitude tijdens de après-chic. Wanneer de knappe ski-instructeur je vraagt: shall we chalet? Denk jij ‘waarom niet’? Laten we bubbelen in de haute tub onder de sterren…

img_4121_1024

Zes nieuwe tinten die je meenemen in de temperatuur achtbaan, van hele koele kleuren tot aan rode warme nagellaken. Zoals we gewend zin van Essie heeft het lakje een hele fijne brede kwast. Dit is voor mij echt nummer 1 als ik nagellakken review. Als de kwast namelijk te dun is vind ik dat je namelijk snel streperige nagels krijgt en dat is natuurlijk zonde. Essie is wat dat betreft een van de weinige die zo’n fijn kwastje hebben.

img_4124_1024

Apreschic: Een twist op de apres-ski en chic, zilver met fijne glitters.

img_4175_1024
Virgin Snow: De net gevallen sneeuw, vers, ijskoud en net zo fijn als de ijsblauwe kleur. Toch vind ik hem ook een beetje naar het lila neigen.

img_4137_1024
Peak Show: Zachtroze neigt naar een babyroze kleur, een peak van de naughty peep show! Ik vind hem wel een hoog typex gehalte hebben.

img_4140_1024

img_4126_1024

Altitude Attitude: Geïnspireerd door een vijf sterren resort in de bergen dat matcht met de hoge leefomgeving in het rood.

img_4147_1024
Shall we chalet?: Een chique donkerrode kleur met een mooie glans.

img_4157_1024
Haute Tub: De donkerste houtkleur uit de collectie, geïnspireerd door een hot tub, inclusief fijne glitters.

img_4162_1024

De zilveren en babyroze zijn mijn absolute favorieten. Het zijn ook twee hele leuke lakjes die je samen kan combineren. Door bijvoorbeeld 1 nagel zilver te lakken en de rest roze maak je toch wel een wat specialere look! De nieuwe nagellakken van essie zijn vanaf 1 december verkrijgbaar bij de Etos voor €9,99 per stuk!

Voor welke kleur ga jij?

Nieuwehandtekening