Het is weer eens tijd voor een nagellak review! Vandaag heb ik gekozen voor een zomers roze Essie lak, want zeg nou zelf roze is toch echt onmisbaar in je nagellak stash!

Ik ben nogal fan van roze. Bijna 75% van mijn nagellak is roze. Vandaag heb ik gekozen voor Essie Mod Squad van Essie. Essie staat er om bekend om kwalitatief goede nagellak voor een redelijke prijs. Een lakje kost namelijk €9,95 per stuk.

Essie Mod Squad

Mod Squad 2

Essie heeft twee soorten kwastjes, why I have no idea. Helaas heeft Mod Squad een dun klein kwastje. Persoonlijk ben ik nogal fan van de dikke brede kwastjes omdat je dan met twee keer strijken je nagel perfect gedekt heb. Ondanks de dunne kwast ging het lakken prima. De crème textuur lak verdeelde prima over mijn nagels zonder streperig te worden.

Mod Squad 3

Om een zo goed mogelijke dekking te krijgen heb ik twee laagjes gelakt. En om er een lang houdbare glans op te krijgen heb ik de Essie – Gel Setter gebruikt. Dit is echt de perfecte top coat en geeft een geweldige glans die zeker 7 dagen blijft zitten.

Mod Squad 4

Wat is jouw favoriete roze lakje? 

handtekeninglichtroze