Leuk nieuws! Mijn favoriete nagellak merk Essie heeft een nieuw pareltje in het assortiment! Namelijk de Essie -Gel Setter. Een nagellak waar je glashard op kan vertrouwen. Een perfecte topcoat om je nagellak goed te laten zitten en te laten glanzen!

essie_collection_gelsetter-beauty-blog-nails-Essie_GoodGirlsCompany

Vandaag zit ze in Londen, morgen in Parijs, het weekend in New York… het leven van een Jet-setter is hectisch. Daarom verdient een echte Jet-setter een nagellak waar ze glashard op kan vertrouwen. Eén die net zo goed werkt als zijzelf. Essie gel.setter is de perfecte top coat om jouw favoriete Essie kleur helemaal af te maken met een hard-rock glanzende gel. Een veilige formule die niet alleen effectief werkt in de nagelsalon, maar ook thuis of onderweg.

Essie Signature-1

Dit is de eerste top coat van Essie met een formule waar acrylaat en copolymeer in zit. Dat is een nieuwe technologie, die een perfecte, dikke toplaag biedt, met intense glas. Je kunt de gel setter over elke Essie kleur heen lakken. Het omhult de nagellak direct met een kristalachtige topcoat met de glasharde kwaliteit van gel voor een voller en glanzend resultaat. Er is geen LED- of UVB-licht nodig en de gel is makkelijk weer te verwijderen. Lak, droog en off you go!

IMG_2052

Ervaring

Ik vind de Gel-Setter erg fijn in gebruik. Hij heeft zoals we gewend zijn een lekker breed kwastje en zit in het zelfde vertrouwde potje die we gewend zijn. Ik moet zeggen dat de topcoat ook erg snel droogt. De kristalachtige glans vind ik zelf wel meevallen. Wil ik echt voor die mega glans gaan dan pak ik liever mijn Pupa lakje die ik eerder al eens reviewde.

De Essie Gel-Setter is te koop bij onder andere de Etos en Bol.com en kost €12,99.

handtekeninglichtroze