Essie heeft de nieuwe Fall collectie uitgebracht!  De collectie heet Taking Center Stage en bestaat uit 6 prachtige herfst kleuren. De collectie heeft 3 creamy lakjes en 3 metallic/glimmer lakjes. Het lakje dat ik vandaag aan jullie wil laten zien heet Frock ’n Roll. Kijk je mee?

IMG_3065

Frock ’n Roll

Ik twijfel nog steeds over de kleur. In de beschrijving staat nameljuk dat het een Espresso kleur is maar in het echt oogt het meer naar een antraciet met een subtiele glitter. Desalniettemin ben ik helemaal verkocht aan dit lakje. Ik wil al een tijdje een glimmende donker grijze lak en voor mij is de Frock ’n Roll echt het perfecte kleurtje voor de herfst.

IMG_3055

Low cut and flirting with danger, this lustrous, shimmering rich espresso is a dress for success. 

De lak is zeer makkelijk aan te brengen door het kenmerkende brede kwastje. Frock ’n Roll is eigenlijk een lakje waarvan ik had verwacht dat hij niet goed zou dekken. Gelukkig is niets minder waar! Hij dekt perfect naar 1 laag, toch heb ik op de foto een tweede laagje op om te zien of hij dan nog meer zou glimmen. Ik heb er overheen nog een laagje Essie Gel Setter gedaan voor een optimale glans en houdbaarheid. Met de Gel Setter er over blijven lakjes bij mij minimaal 7 dagen prachtig zitten! Een echte aanrader dus.

IMG_3059

Everybody knows when they see you, in the lobby you’re with the band in true frock ‘n roll fashion, you’re on a major color binge that’s giving your admirers a major case of the bell-bottom blues. Beauty, grace and relentless style won’t make you merely famous, you’ll soon be a leggy legend

IMG_3051

Frock ’n Roll en de rest van de nieuwe Fall collectie Taking Center Stage is vanaf nu te koop in de winkels! Je shopt deze collectie o.a. bij Etos en Bol.com. De Essie lakjes kosten €9,99 per stuk.

En, ben jij ook een Frock ’n Roll type?

Nieuwehandtekening