In April komt Essence weer met een leuke limited edition collectie die geïnspireerd is op de festivalmaanden die weer voor de deur staan: de Essence Love & Sound Collectie! Kijk snel mee om te ontdekken welke producten er binnenkort in de schappen te vinden zullen zijn!


blush

Deze prachtige abrikoos naar berry overlopende blush is geschikt voor meerdere doeleinden, je geeft je wangen een frisse blos, je kunt er mee highlighten en contouren.

Verkrijgbaar in de kleur 01 sunset @ center stage. bronzerpaper

Multifunctionele producten zijn in dit seizoen een must, ondanks dat het weer in Nederland niet altijd meewerkt kun je de zon toch even op je gezicht voorbij laten komen. Het merk komt namelijk ook met bronzing paper. Papier dat ervoor zorgt dat je gezicht gematteerd wordt, en je huid een mooie sunkissed glow geeft.

Verkrijgbaar in: 01 sunkissed & happy. eyelinerpen

ess love & sound m style eyel pen 01 open

Essence komt met een super zwarte intense eyeliner die niet zal uitlopen met drie aparte stiftjes. Zo maak je de mooiste creaties, ik weet zeker dat het mensen zal opvallen.

Verkrijgbaar in 01 perfect line-up. lipsticks

Met deze prachtige matte lipsticks straal jij op elke party en ben je helemaal klaar voor weer een geweldige dag. Twee gewaagde kleuren die perfect bij de tijd van het jaar passen. Ik ben heel benieuwd!

Verkrijgbaar in: 01 crowd gone wild en 02 glastonberry. nagellak

Deze longlasting nagellakjes met matte woestijnzand effect in prachtige abrikoos, blauwe, berry en lichtgroene kleuren lijken mij heel interessant. Met deze kleuren maak je je hippielook helemaal af en het blijft ook nog eens gedurende het festival goed zitten!

Verkrijgbaar in: 01 make life a festival, 02 blue-chella, 03 glastonberry en 04 feel the vibe. oogschaduws

Bij een prachtige zomerse dag hoort natuurlijk gebakken oogschaduw, daarom komt het merk met drie leuke oogschaduws. Een berry kleurtje, een abrikozenkleurtje en een zachtgroene kleur. Ze hebben alle drie een prachtige parelmoerfinish en zien er veelbelovend uit.

Verkrijgbaar in 01 glastonberry, 02 make life a festival en 03 feel the vibe. pads

These pads are made for walking, and that’s just what they’ll do… Op festivals loop je vaak dagen lang heel veel rond in dezelfde schoenen, het blarengehalte is dus heel erg hoog. Daarom komt Essence met deze heel protection pads, ze zorgen ervoor dat je geen last van je voeten krijgt en dat je superveel grip hebt. Dat is alweer een zorg minder!

Verkrijgbaar in 01 these pads are made for walking. tattoo

Hoe cool is het om met deze plakplaatjes (cuticle tattoos) rond te lopen? Je plakt ze op het gedeelte onder je nagelriem (wat overigens heel gemakkelijk gaat, je hebt geen water nodig) en daar zijn je hippie tattoos!

Verkrijgbaar in 01 ethno girls ahead!.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat het niet mijn favoriete lijn is. Echter zitten er wel hele leuke nieuwe dingetjes bij. Ga jij wat van deze trend editie scoren?  De collectie zal vanaf april 2015 in de winkels van de Kruidvat en Trekpleister te koop zijn.

 

handtekeninglichtroze