IMG_21621

Zoals sommigen al wel weten ben ik een EOS verslaafde. Ik heb inmiddels al 8 verschillende Lip Balms geprobeerd en heb zelfs ook al een DIY gemaakt voor een EOS Lipstick. Nou heb ik onlangs ook weer eens een ander product van EOS mogen proberen en dat is namelijk de EOS hand lotion! Benieuwd of dit net zo’n succes is?

De EOS Hand Lotions zijn 97% natuurlijk en niet geheel onbelangrijk zijn ze ook nog vrij van parabenen. EOS zegt dat de lotion je handen verzorgt en verfrist met een heerlijk geurtje. De hand lotions zijn in drie soorten te krijgen. Namelijk Berry Blossom (roze), Cucumber Scent (groen) en Fresh Flowers (blauw). Zelf heb ik de Fresh Flowers gekocht. Dit is een vrij neutrale geur. Zelf ben ik niet zo van de sterk geparfumeerde handcreme’s vandaar dat ik voor deze heb gekozen.IMG_2167

De EOS Hand Lotion zit in een platte tube. In een tube zit 44ml hand lotion wat best veel is als je ziet dat de meeste handcreme tubes maar 30ml bevatten. Het is een ideaal formaat voor in je tas of zelfs in je broek of jas zak.

IMG_2170

De EOS Hand Lotion trekt super snel in en is niet te overheersend qua geur. Ik vind het zelf erg prettig in gebruik omdat het een knijpbare verpakking is. En omdat hij niet zo groot is is het ook perfect om mee te nemen onderweg. Daarnaast is het ook nog eens een vrij goedkope hand lotion al zeg ik het zelf.

IMG_2177

Een EOS Hand Lotions kosten €5,45. EOS is in Nederland enkel online te koop in de webshop AliceJo.com.

handtekeninglichtroze