groeispurt Noé Like flo

De tijd vliegt voorbij. Ik kwam van de week nog outfits tegen van Noé in maat 50/56. Ongelofelijk dat ze zo klein is geweest. Want terwijl ik met mijn ogen knipper is ze weer een paar maten gegroeid. Het gaat zo snel dat zelfs een nieuwe garderobe nodig was. Benieuwd wat en waar ik geshopt heb voor haar? Lees dan snel verder. 

Het lijkt bijna wel of Noé maat 80 heeft over geslagen. Nu draagt ze grotendeels van de tijd kleding in maat 86, maar omdat ik toch een beetje winter kleding wil gaan kopen heb ik besloten om alles vast een maatje groter te bestellen. Dan weet ik zeker dat ze er iets langer mee voor uit kan. 

Basics

Ik begin even bij de basics, de rompertjes. Deze haal ik eigenlijk bij verschillende winkels. Zo heb ik er een aantal van Bambino (die hebben zulke leuke printjes!) maar ook van H&M en HEMA. Ook de sokken die ik had waren inmiddels veel te klein. Ook daarvoor vind ik Bambino een erg fijn merk. Die blijven goed zitten en zijn ook helemaal niet zo duur.

groeispurt met difrax flesgroeispurt grote meid

Tops of toch jurkjes?

Of misschien toch beide? Ik heb namelijk een paar hele leuke tuinjurkjes en die zijn perfect te dragen met een longsleeve shirtje. En het is natuurlijk ook prima om een tof shirtje te dragen op bijvoorbeeld een jeans. Dan kan ze buiten ook lekker ravotten. Iets wat ze bijvoorbeeld bij de gastouder regelmatig doen. Toch ben ik wel erg gek op jurkjes bij haar. Maar in de winter of bij het frissere weer vind ik het dan wel fijn als ze wat warmer zijn. Zo heb ik bij Noppies weer een tof jurkje gevonden met een lekker warme voering. Een legging of maillot er onder en ze is er weer klaar voor!

groeispurt stoere jeansgroeispurt Like FloEen nieuwe favoriet!

Bij de site schattigebabykleertjes.nl kwam ik het super mooie merk Like Flo tegen. Dit merk heeft echt hele leuke hippe en toch stoere kinderkleding. Denk aan leopard printjes, roze, goud en andere bijzondere materialen. Ik kocht een van de nieuwe truien uit voor Noé deze is zoals je kan verwachten van ons roze, maar dan met een heel stoer detail. Namelijk de leopard print. Ik vind de trui zo leuk staan! En de kwaliteit is ook écht heel mooi. Nu heb ik de trui gecombineerd met een stoere jeans. Maar eigenlijk zoek ik nog een leuke zwarte broek voor haar. Ik denk dat dat nog wat leuker is.

groeispurt lachebekkie

Die groeispurt is misschien niet altijd even leuk voor je portemonnee. Maar het laat wel weer zien hoe leuk het is om te shoppen voor en met je kleine kindje. Noé vind het altijd leuk om mee te gaan en om weer wat dingetjes te passen. Echt mama’s meisje hoor!

En toen had ze in eens een groeispurt gehad!