Op Social Media zag ik steeds prachtige foto’s voorbij komen van diverse lip producten van Ellis Faas. En nu mag ik ze eindelijk ook zelf proberen! Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ellis Faas is begonnen als visagiste en heeft sinds een aantal jaar een eigen make-up collectie die in een woord fantastisch is. Alle producten zijn door Ellis zelf ontwikkeld en als visagist weet zij als geen ander waar op te letten. Dat merk je ook gelijk als je de producten probeert, maar daar vertel ik zo meer over.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ellis Faas heeft diverse lip producten. Zo heeft ze Creamy, Glazed, Milky Lips maar ook Hot Lips. Dit zijn allemaal verschillende finishes. Wat mij gelijk opviel was dat de doosjes erg lang zijn voor een lipstick. Er zitten dan ook geen standaard lipsticks in maar een soort van zilveren pennen (mijn vriend vond het op uitgerekte kogels lijken).

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De pennen zijn wel allemaal verschillend van binnen. De een heeft namelijk een soort van kussentje en de ander juist een kwastje. Het kussentje is echt super zacht, dit merk je ook direct bij het aanbrengen van de lipstick. Hij glijd super makkelijk over je lippen! Het product haal je omhoog door te draaien aan de achterkant van de pen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals ik al zei heb ik 4 verschillende soorten lip producten van Ellis Faas gehad. Laten we ze een voor een even bekijken.

Creamy Lips L104 Deep Fuchsia

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals de naam al zegt, dit is een echte knaller. De Creamy Lips Deep Fuchsia is een lipstain. Je hebt dus maar weinig nodig en het blijft mega lang en goed zitten.

Glazed Lips L308 Sheer Soft Pink

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is een hele volle lipgloss in een hele lichte kleur roze. De lipgloss plakt niet en heeft een prachtige glans. Deze pen heeft een kwastje om de gloss aan te brengen.

Milky Lips L201 Ellis Red

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit is echt de signature kleur van Ellis Faas. Het is een prachtig diep rode lipstain met een mooie glossy finish. Deze breng je ook aan met een kwastje.

Hot Lips L409 Pink Nude

Ellis Faas 3

Dit is echt een pareltje! De Hot Lips collectie is de laatste lip revolutie van Ellis. De kleur is mega gepigmenteerd en hij droogt prachtig mat op zonder droog te voelen.

Ellis Faas 2

Mijn favoriet is toch echt de Hot Lips Pink Nude. Ik ben gek op een matte / semi-matte finish en ook deze kleur staat prachtig bij mijn huidkleur. Het aanbrengen met het kwastje vind ik persoonlijk iets moeilijker dan met het kussentje. Mocht ik dus in de toekomst weer nieuwe lippies gaan komen zal dat zeker van de Hot Lips collectie zijn.

Ellis Faas 1

Alle producten van Ellis Faas zijn te koop bij Skins maar ook op de site van Ellis Faas. Een Creamy, Glazed, Milky of Hot Lips ben kost €27. Ze zijn dus niet heel goedkoop, maar ze zijn het absoluut waard!

Welke Ellis Faas Lip Pen vind jij het mooiste?

Nieuwehandtekening