IMG_1070

Het is weer tasjes tijd! Zoals jullie al vaker hebben gezien ben ik enorm fan van de tassen van El Dragonfly. En je raad het nooit! Ik mag weer iemand blij maken met een mooie tas! Kijk je mee?

IMG_1076

El Dragonfly is een tassenwinkel midden in hartje Barcelona. Absoluut een must-go-to  winkel als je in Barcelona bent. De tas die ik mag weggeven is niet alleen super leuk voor naar je werk maar ook ideaal voor dagelijks gebruik. Hij is niet te groot, niet te klein en daarbij ook nog eens super stylish! De tas is helemaal van leer gemaakt, weer zo iets waar El Dragonfly om bekend staat.

IMG_1074

Wat ik heel fijn vind is dat er naast de handvatten ook een schouder hengsel bij zit. Deze kan je op maat verstellen. De tas is helemaal van leer en is donkerblauw van kleur. Een leuke touch is de binnenkant van deze tas, deze is namelijk fel rood! Alle studs en “hengsel vasthoud dingen” zijn van goud materiaal. Dat geeft net die extra chique look.

IMG_1078

Wil jij kans maken op deze leuke tas?
♥ Like El Dragonfly op Facebook
♥ Reageer op deze blogpost en vertel mij waarom JIJ moet winnen. (gebruik hier een geldig e-mail adres bij)

Wil je een extra kans (+1)?
♥ Like & Share de winactie dan op Facebook, Twitter of Instagram met al je vrienden! (elke share is +1)
♥ Zorg wel even dat je mij tagged zodat ik zie waar je allemaal mee hebt gedaan!

DE WINNAAR IS AL BEKEND GEMAAKT OP FACEBOOK PER 31 JULI 2015

Voor de dames die graag toch even willen rond kijken bij El Dragonfly naar leuke tasjes dat kan op www.eldragonfly.com of op Amazon.

handtekeninglichtroze