Eindelijk is daar dan de officiële trailer van Fifty Shades Darker! 14 februari 2017 komt dan eindelijk het vervolg op Fifty Shades of Grey. Benieuwd naar de trailer en mijn mening so far? Lees dan snel verder!

Ik ben vast niet de eerste die had gedacht verliefd te worden op de 50 shades boeken. Ik lees nooit boeken, ben best preuts en heb het dus niet heel erg op bondage en dat soort dingen. Toch was ik nieuwsgierig naar het verhaal en besloot Fifty Shades of Grey te kijken. En jeetje wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Veel van de kritiek ging over het feit dat het niet zou lijken op het verhaal in het boek, en omdat ik daar ook nieuwsgierig naar was geworden besloot ik ook het boek te lezen.

Fifty shades darker

Binnen een dag had ik alle 526 pagina’s uitgelezen. En ik was verkocht. Niet zo zeer om de sex en dirty talk, maar echt om het verhaal. Christian Grey is emotioneel beschadigd waardoor hij niet meer op een normale manier intimiteit kan beleven. Daarnaast is hij bang om op welk moment dan ook de controle los te laten. SM is voor hem een manier om zich zelf niet te veel bloot te hoeven geven en ook nog volledig in controle te blijven. Tot hij de lieve Anastasia Steele over de vloer kreeg. Ze trok direct de aandacht van Christian en dat lijdt tot een romantisch verhaal met spannende en heftige seks verhalen. Ja, het is een erotisch getint boek, maar als je daar door heen kan kijken is het ook een heel mooi verhaal.

Na het eerste boek kon ik het niet laten om ook de andere boeken te lezen. Alle boeken waren binnen no time uit en zelfs het laatste boek van E.L. James, Grey had ik al voor uit besteld. Ik kan niet anders dan zeggen lees ze zelf, kijk de film(s) en geniet van het verhaal achter alle seks.

YouTube video

De trailer van Fifty Shades Darker laat nu al veelbelovende beelden zien, zoals ik al zei kan ik echt niet wachten tot het 14 februari 2017 is!

Wat vind jij van de Fifty Shades boeken en/of film(s)?

Handtekening Jamey

Foto’s van taniavolobueva / Shutterstock.com