Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven, ik ben moeder! En wat gaat de tijd toch snel. Benieuwd hoe het nu met Noé en mij gaat? Lees dan snel verder.

De eerste weken zijn alweer achter de rug. Na een helse bevalling, een heerlijke kraamweek en alle hulp van de wereld van Bram is het weer tijd om “het gewone leven” weer op te pakken. Gelukkig heb ik wat tijd met Noé gehad en ben ik aan sommige huiltjes nu wel gewend. Gelukkig is ze enorm makkelijk en slaapt ze overdag vrijwel de hele dag. Het enige wat soms nog een uitdaging is is het ‘s nachts slapen. En dan bedoel ik vooral de periode tussen 22:00 en 02:00. Soms gaat ze dan liggen spoken en dan krijg ik haar met geen mogelijkheid in slaap. Daarom hebben we nu toch maar een Puckababy Piep inbakerzak gekocht. Ik ben benieuwd of dat gaat werken!

Ondertussen heeft Noé haar hielprik gehad (ze gaf geen kick!!) en is ook het eerste afspraakje met het consultatiebureau achter de rug. En gelukkig doet ons meisje het erg goed. Wat hebben we het toch getroffen! Wat we ook die zelfde week hebben gedaan is lekker wandelen met de kinderwagen en Milo. Bram heeft de eerste keer de wagen en Milo tegelijk vast gehad om even te zien of Milo dit wel goed zou oppakken. Gelukkig vond hij het geweldig en liep hij vrijwel de hele wandeling braaf naast de wagen. Hij is echt een trotse en zorgzame hond als het om Noé gaat.

Met mij gaat het gelukkig ook al een stuk beter. Ik kan al steeds vaker zitten en lopen zonder pijn van de knip/hechtingen. Maar ik merk wel dat zodra ik te veel gelopen heb ik er gelijk veel meer last van heb. Wat ik ook wel heel fijn vind is dat ik bijna al mijn zwangerschapskilo’s al kwijt ben zonder te hoeven sporten. Ik gok dat veelal vocht was. Maar ik hoef nog maar 3,5kg en ik zit weer op mijn oude gewicht! Toch heb ik wel nog last van mijn hoge bloeddruk. Maar ik heb vandaag weer een afspraak bij de huisarts dus we zullen zien!

Vanaf deze week gaat het allemaal net even iets pittiger worden als kersverse mama gezien Bram weer moet werken, maar ik heb er ook wel erg veel zin in. Lekker de hele dag met mijn snuutje knuffelen!

Handtekening Jamey