Afgelopen zondag was mijn moeder jarig. Maar een feestje of iets zag ze niet zo zitten omdat er al een aantal andere verjaardagen dat weekend waren. Toch heb ik haar weten te verassen met een heerlijke lunch van de Buffetten boer. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Mijn moeder en ik zijn beide op de 18e jarig. Ik dan wel in augustus en mijn moeder in September. En omdat op mijn verjaardag altijd nog iedereen op vakantie is vieren wij het normaal gesproken samen in September. Dit jaar ging dat anders omdat ik voor het eerst in mijn eigen huisje in Groesbeek mijn verjaardag wou vieren. En omdat er nog 2 andere verjaardagen het weekend van 18 september waren wou mijn moeder eigenlijk haar verjaardag niet vieren. Maar ik zou Jamey niet zijn als ik daar niet en stokje voor zou steken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik besloot in samenwerking met de Buffetten boer een heerlijke verjaardagslunch te regelen voor mijn moeder. De Buffetten boer staat er om bekend echt enorm goede service te bieden en een heerlijk buffet neer te zetten zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Ik heb daarom gekozen voor een Luxe Lunch buffet met vis. Een dag van te voren kreeg ik netjes een SMS met de bezorgtijd en alles was geregeld!

Processed with VSCO with hb2 preset

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De lunch begon om 13.30 uur. En netjes 2 uur van tevoren werden alle bakken met eten en zelfs de borden en het bestek en andere attributen geleverd. We konden direct de tafel gaan opmaken want alles zat al in schalen en warmhoud bakken. Even de vlammetjes onder de bakken aan en de soepen werden lekker opgewarmd. Daarnaast waren er ook nog andere heerlijke warme hapjes namelijk ommeletjes, bacon en beenham. Verder zat er ook een heerlijk huis gemaakte tonijn salade bij. Daarnaast was de schaal met zalm binnen no-time leeg haha, die viel dus goed in de smaak!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Het eten van de Buffetten boer is echt geweldig. Alles is vers en ambachtelijk bereid. Je proeft gewoon de liefde in de verse broodjes, de soepen en alle andere lekkere gerechten. Het feit dat alles compleet word geleverd en nadien word opgehaald is zo ontzettend fijn. Zo kun je je lekker met je bezoek bezig houden zonder dat je op je eigen verjaardag de hele dag in de keuken staat. Ik zou het volgend jaar zo weer doen!

img_1947

Processed with VSCO with hb2 preset

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naast dit heerlijke lunch buffet kun je ook terecht voor een lekkere warme hap. Zo hebben ze een heus stamppot buffet, Italiaans en zelfs een bourgondisch buffet. En in principe heb je al een ambachtelijk buffet voor maar €12,75 per persoon. Natuurlijk is het goedkoper als je alles zelf haalt en bereid. Maar het scheelt zo ontzettend veel tijd, moeite en afwas. En daarnaast is het ook nog eens heerlijk!

Heb jij wel eens een feestje of verjaardag laten cateren? En wat was jouw ervaring?

Handtekening Jamey