Een nieuw bedrijfje, een nieuwe tas. Een goede handtas voor het werk is echt onmisbaar. Daarom was ik ook erg blij toen ik deze toffe tas van Boo! vond bij Bent.be. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Zakelijk gezien is een handtas toch een soort statement. Aankomen op een zakelijke afspraak met een canvas tas is natuurlijk not done. En gezien ik samen met Judith een eigen bedrijfje ben gestart zal ik toch ook wat vaker afspraken hebben en een goede mooie maar toch ook nette handtas moeten hebben. Misschien heb je al van ons gehoord, maar samen met Judith ben ik JUMEY gestart. JUMEY is een bemiddelings agency voor bloggers en opdrachtgevers. Je kunt dus als blogger bij ons terecht voor leuke (betaalde) opdrachten en als opdrachtgever kun je al het werk uit handen geven.

Blogger? Meld je dan even aan op www.jumey.nl!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Genoeg over JUMEY. Gezien ik dus wel vaker wat afspraken zal gaan krijgen met leuke opdrachtgevers was het dus tijd om toch maar op zoek te gaan naar een nette tas waar ik mijn agenda, laptop en andere spulletjes in mee kan nemen. Ik was dan ook erg blij verrast toen ik bij Bent.be een prachtige handtas tegen kwam.

tas 2

De handtas is van het merk Boo! en is mooi grijs van kleur. Naast een grote rits zitten er in de handtas zelf ook nog een aantal vakken. Natuurlijk de bekende vakjes aan de zijkant, maar ook een groot vak met rits in het midden van de tas. Zo kan ik mooi al mijn spulletjes geordend meenemen. De tas is van de buitenkant erg stevig. Hij blijft mooi recht staan en heeft een prachtig luxe uitstraling.

tas 1

Doordat de tas grijs is past hij perfect bij elke outfit. Ik ben er dus ook erg blij mee! Bij Bent.be kost de tas nu €89,95 vrij goedkoop voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt!

Heb jij ook een speciale handtas voor bijvoorbeeld zakelijke gelegenheden of naar je werk?

Handtekening Jamey