Mijn bureau blad is geplaatst, mijn fotohoekje is perfect en mijn bureaustoel zit heerlijk! Benieuwd hoe mijn kantoor uiteindelijk geworden is? Lees dan snel verder!

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen werk ik sinds 1 april volledig voor mezelf. Fulltime ondernemen is iets wat ik mezelf nooit zou zien doen. Maar nu het eenmaal zover is ben ik echt heel blij met de keuze die ik gemaakt heb. Hoewel het een hele spannende keuze was is het wel de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Om goed te kunnen werken was het voor mij erg belangrijk om een goed kantoor te hebben. Gelukkig hadden we nog ruim de tijd om mijn rommel/blogkamer om te toveren naar een volwaardig kantoor. Ik had al een heel leuk idee in mijn hoofd, namelijk een bureau van steigerhout over de hele breedte van de muur bij het raam. Ik vond via marktplaats een vrouw die speciaal een bureaublad op maat kon maken en binnen 2 weken konden we hem al ophalen!

Zelf heb ik bij de Ikea tafelpoten gekocht voor het bureau. Zo kan ik zelf de hoogte bepalen en hoefde ik me ook niet zo druk te maken om de hoogte van de bureau stoel. En van mijn lieve vrienden bij Eyoba mocht ik een bureaustoel uitzoeken dus dat kwam perfect uit! Bij deze bureaustoelwinkel hebben ze een heel groot assortiment betaalbare bureaustoelen dus dat was nog best lastig uitkiezen. Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor een witte stoel met grijze rugleuning en details.

De bureaustoel is in hoogte verstelbaar en zit echt heel erg fijn. Wat voor mij het allerbelangrijkst was is de rugsteun. Ik krijg al snel last van mijn rug en koos daarom voor een design met hoge rugleuning voor de extra support. Wat vind jij van mijn bureaustoel?

Omdat mijn bureaublad bijna 3 meter lang is heb ik aan de ene kant mijn beeldschermen en pc staan, en aan de andere kant mijn fotoruimte. Hier heb ik mijn marmeren ondergrond, lampen en camera staan zodat ik gelijk aan de slag kan als er weer pakketjes binnenkomen. Ik ben helemaal gesetteld!

Wat vind jij van mijn kantoor?

Handtekening Jamey