Sinds mijn zwangerschap ben ik uiteraard veel bezig met de babykamer. Hoe gaan we hem inrichten, wat voor spullen gaan we kopen, welke kleuren gaan we gebruiken enzovoort. Genoeg om over na te denken dus! We zijn nu al een tijdje bezig met de babykamer en in dit artikel laat ik je een aantal foto’s zien, een kleine sneak peak dus!

Basis meubels

Op dit moment hebben wij al een aantal meubels binnen, waaronder een commode. Ik heb zelfs de commode al wat aangekleed, zo staat het al meteen een stuk gezelliger! Zo hebben wij al een aankleedkussen liggen met een supermooie hoes, een aantal accessoires en we hebben al wat plankjes opgehangen voor wat extra decoratie.

Wandplankjes met posters

Persoonlijk vind ik dat posters een kamer meteen een hele leuke uitstraling geven. Het is een simpele manier om een muur gemakkelijk wat op te leuken. Nog leuker is dat ik een aantal posters mocht uitzoeken van Desenio, die ik natuurlijk voor de babykamer heb gebruikt! Op onderstaande foto’s zie je hoe wij de posters hebben geplaatst op de wandplankjes.
We hebben gekozen voor een aantal verschillende formaten en prints. Daarnaast vind ik de quote ‘I’m a superhero’ ook erg tof, dus die moest er natuurlijk ook bij komen te staan! Aangevuld met wat andere decoratie zoals een knuffeltje, plantje of vaasje en je hebt een tof wandplankje!

Extra tip

Wat ook erg leuk is om te doen, is de posters aan de muur ophangen. Persoonlijk vind ik het erg mooi staan als je wat ongelijke formaten hebt en deze over de muur verdeeld. Dit staat speels en maakt een effen muur meteen een stuk kleurrijker en frisser. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende kleuren fotolijsten te gebruiken, zo krijg je een nog speelser effect.

KORTING!

Wil je nou ook mooie posters voor in huis? Gebruik dan tussen 25-27 juni de code “JAMEY” en ontvang 25% korting. (Geld alleen niet op de “handpicked posters” en frames) Voor meer inspiratie, volg Desenio op Instagram!

Hoe zou jij de posters van Desinio combineren in jouw interieur?

Handtekening Jamey