Laatst waren mijn ouders zoveel jaar getrouwd, mijn vriend en ik 6 jaar samen, en ook mijn vriendin was alweer 4 jaar samen met haar man. Reden voor een kaartje dus!

Ik wil graag met je oud zijn, wel zestig jaar getrouwd zijn. Kopjes koffie in de stad overdag, en dat je nog steeds lacht als ik lach.

kaartje 1

Liefde is iets moois en puurs tussen twee mensen. En persoonlijk vind ik dat een mijlpaal in je relatie ook echt wel gevierd mag worden. Mijn ouders vieren elk jaar weer hun huwelijksdag. Dit vind ik zo enorm mooi, het laat zien dat je na zoveel jaar nog steeds ontzettend veel van elkaar houd en die ene speciale dag ook nooit meer zult vergeten. Ze stuurde ons daarom ook dit jaar weer een leuke kaart met een uitnodiging voor hun huwelijksjubileum.

kaartje 2

Vanaf kleins af aan kan ik me ook nog herinneren dat mijn ouders altijd kaartjes ontvingen op hun trouwdag. Een prachtige traditie als je het mij vraagt. Toch zie ik ook dat dat bijvoorbeeld bij mij en Bram niet gebeurt. Maar waar zou dit door komen? Een kaartje sturen is natuurlijk maar een kleine moeite. Vroeger stuurde je zelfs nog voor een leuk feestje een uitnodiging. Maar ook dat gaat tegenwoordig niet meer met de ouderwetse post maar via een simpel whatsapp berichtje. En om het nog erger te maken krijg je dan ook nog eens een lekker onpersoonlijk groepsbericht. Nee, doe mij maar de persoonlijke “ouderwetse” kaartjes.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ga weer een paar mooie kaartjes sturen. Beginnend vanaf mijn vakantie bestemming, Londen. En ook met de kerstdagen in aankomst zullen er weer een hoop leuke kaarten verstuurd worden. Hoewel ik snap dat mensen sneller een groepswhatsapp bericht sturen, hoop ik wel het ouderwetse kaartje blijft bestaan

Stuur jij zelf ook nog steeds een kaartje?

Handtekening Jamey