Luxe make-up is zelden in de aanbieding. Toch is het mij gelukt om voor slechts €50 euro een high-end look te creëren! Benieuwd hoe ik dat voor elkaar heb gekregen? Lees dan snel verder!

Zoals je misschien al wel eens bij een outfit post hebt gelezen ben ik enorm fan van de TK Maxx. TK Maxx is dé winkel waar je high-end merken kan scoren voor een heel klein prijsje. Omdat het aanbod regelmatig wisselt kan ik helaas geen merk namen noemen. Maar als ik zeg high-end weten jullie vast wel wat mooie merken te bedenken.

Processed with VSCO with hb2 preset

Wat heb ik gekocht

Toilet tasje €4,95
Beauty Blender €4,95
Beauty blender on a stick van €19,95 voor €6,95
Lipstick van €30 voor €12,95
Nagellak van €29,95 voor €12,95
Concealer van €19,95 voor €4,95

Zoals je kunt zien hebben ze bij TK Maxx echt enorme kortingen. Ik had denk ik nooit al deze producten gekocht als ze niet zo goedkoop waren. Daarbij komt ook nog eens dat 2 van de producten niet eens verkrijgbaar zijn bij in Nederland. Hoe gaaf is het dan als je het toch kan scoren, en ook nog eens voor een prikkie!

Processed with VSCO with hb2 preset

Omdat ik eigenlijk nooit foundation gebruik omdat mijn huid al erg mooi is van zichzelf gebruik ik alleen een concealer. Deze breng ik aan onder mijn ogen en op de plekjes waar het nodig is. Onder mijn ogen blend ik het met mijn “beauty blender on a stick”. Op de rest van mijn huid gebruik ik de gewone beauty blender.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik heb wimperextentions dus mascara heb ik niet nodig. Maar mocht je wel mascara gebruiken, ik zag er een liggen van een heel fijn maar duur merk van €30 euro nu maar voor €10. Dus ook daarvoor kan je terecht bij TK Maxx. Omdat ik een leuke simpele daily look wou maken heb ik gekozen voor een mooie nude kleur lipstick. Hij lijkt zo op de foto best donker, maar dat valt echt enorm mee. Verder lak ik nog even mijn nagels af met het prachtige lakje. Je handen zijn immers je visitekaartje.

TK Maxx look

Deze look kostte mij maar €47,70. Had ik alles in een normale winkel kunnen vinden had alles mij €109,75 gekost. Een flinke korting dus! Omdat elke dag weer nieuwe vracht aan komt is het nooit met zekerheid te zeggen welke producten en merken er binnen komen. Des te meer reden om af en toe eens binnen te lopen! Er zitten op dit moment 3 winkels in Nederland (Eindhoven, Groningen en Rotterdam). Binnenkort komen er nog 2 bij, laten we hopen ook eentje in de buurt van Nijmegen haha!

Hopelijk vond je het leuk om mijn complete look te zien die ik gekocht heb bij TK Maxx!

Handtekening Jamey