Wat zijn de openstaande items op uw bucketlist? Breid deze lijst uit met een ballonvaart vanaf een opstijglocatie in uw regio, of elders in het land. Er zijn tal van verschillende redenen te noemen, die een ballonvaart het overwegen waard maken. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het ultieme gevoel van rust, kalmte en ontspanning die u ervaart tijdens een ballonvaart. Het is uw moment om te onthaasten; laat de alledaagse drukte even achter u terwijl u geniet van het fraaie uitzicht over de omgeving. Dat uitzicht is een goede tweede reden om de ballonvaart toe te voegen aan uw bucketlist.

 

Ballonvaart laat u ontspannen in een stressvolle periode

Wist u dat uw deelname aan een ballonvaart een positieve invloed kan hebben op uw geestelijke gemoedstoestand? Twee basisbehoeften voor een gezonde geest zijn frisse lucht en ontspanning; precies hetgeen de ballonvaart u op grote hoogte biedt. Bang voor hoogtevrees hoeft u overigens niet te zijn; doordat de luchtballon volledig loskomt van de grond heeft u daar geen last van. Naast de frisse lucht en ontspanning, zal de opwinding die de ballonvaart met zich meebrengt zorgen voor de productie van de nodige endorfine. Het geeft u een gelukzalig gevoel.

 

Kies voor een voordelig lastminute ticket

Ook gelukkig maakt de scherpe prijs van een lastminute ticket voor een ballonvaart u. Onder meer Ballonvaartcentrum van Manen biedt deze tickets aan. Het gaat om tickets voor ballonvaarten die de komende dagen vertrekken, waarbij nog enkele plekken vrij zijn. U heeft hierbij minder keuze uit opstijgregio’s en vertrektijden. Alternatief voor een goedkoop lastminute ticket is een regulier ticket. U kiest in dit geval zelf uit de verschillende opstijgregio’s en momenten waarop de ballonvaarten worden aangeboden; in de ochtend en de namiddag.