Misschien heb je ze op mijn Instagram al eens voorbij zien komen want ik ben er zo enorm blij mee! Ik heb het over mijn E.L.F. Mad for Matte Lip Color Set! Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Mad for matte lip color set 3

Onlangs ben ik in contact gekomen met Eyes Lips Face, ook wel bekend als ELF. Ik had al wat vaker leuke budget producten van hun gehad in het verleden en kon me nog herinneren dat ze hele fijne jumbo lip potloden hadden. Daarom besloot ik gelijk even bij de lip producten te kijken om te zien of ze weer wat nieuws hadden. Tot mijn verbazing kwam ik er achter dat ELF ook matte lip potloden hebben! YES!! Ik ben namelijk gek op matte lipstick en al helemaal als ze in sets komen.

Mad for matte lip color set 2

De Mad for Matte Lip Color Set is een set met 4 verschillende lip potloden en kost maar €12! dat komt neer op €3 per potlood terwijl ze los €4 per stuk kosten. Een goede deal dus! De kleuren uit de set zijn verschillende rood, roze en paars tinten. Ik vind het echt een perfecte mix want deze kleuren zijn bijna voor iedereen geschikt.

12825490_10153288900206039_681286506_n (1)

De set bestaat uit de volgende kleuren:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dash of Pink
Zoals de naam al zegt is dit een roze tint. Het is een hele lieve licht roze kleur die eigenlijk perfect past bij een dagelijkse look.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cranberry
Dit is een mooie diep roze kleur. Aan de naam te zien dacht ik dat het een rodere kleur zou zijn. Gelukkig is het meer een donker roze kleur. Dit is gelijk mijn favoriet!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Berry Sorbet
Berry Sorbet is een paarse tint. Normaal koop ik nooit een paarse lipstick omdat mij dit deed denken aan een “gothic” look. Gelukkig blijkt dat absoluut niet waar te zijn en ben ik gelijk genezen van mijn vooroordeel!

Mad for matte lip color set 1

Rich Red
Hoe kan het ook anders, een knal rode lip potlood! In zo’n set als deze kan een knal rode lipstick natuurlijk niet ontbreken. Ik vind hem echt prachtig voor een avondje stappen. Voor dagelijks vind ik hem iets te heftig.

12784760_10153288900186039_2019929682_n

Het aanbrengen van het lip potlood is verrassend makkelijk. Je kunt door aan de onderkant te draaien het potlood omhoog halen en vervolgens aanbrengen op je lippen. De substantie is erg zacht en romig. Het fijne aan de lip potloden is dat ze totaal niet droog aanvoelen. Dat heb je vaak wel met matte lipsticks en potloden, gelukkig heeft de Mad for Matte Lip Color Set dit niet! Ik ben helemaal in love met mijn Mad for Matte Lip Color Set. En tja, voor €12 haal ik echt nergens anders 4 prachtige lip potloden vandaan.

Wat vind jij van de Mad for Matte Lip Color Set?

Nieuwehandtekening