Het kiezen van een goede stofzuiger is niet gemakkelijk. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende merken, modellen en kleuren. Ben je toe aan iets nieuws en wil je graag kwaliteit in huis halen? De Dyson V8 laat je kennis maken met het nieuwe stofzuigen. Benieuwd, lees dan snel verder.

Altijd klaar voor gebruik

Heeft je kind net gegeten en er een puinhoopje van gemaakt? Geen probleem, pak je stofzuiger en zuig alles gemakkelijk en snel op. Deze stofzuiger kun je ook nog eens gemakkelijk om zetten naar een kruimelzuiger. Ook erg handig voor als je de trap snel wilt stofzuigen. Deze stofzuiger is erg gemakkelijk op te laden. Dankzij een handig oplaadstation is het opbergen en opladen van de stofzuiger een eitje. De stofzuiger berg je op in het oplaadstation. Dat betekent dat je eigenlijk nooit te maken krijgt met een stofzuiger die leeg is.

40 minuten schoonmaakplezier

Van de krachten van deze stofzuiger kun je maar liefst 40 minuten achter elkaar genieten. Dit betekent dus dat het geen enkele probleem om het hele huis in één keer stof te zuigen. Maak je woonkamer, kamers en zelfs de zolder schoon zonder dat de zuigkracht direct minder wordt. De Dyson V8 wordt aangedreven door een speciale accu die tot 40 minuten constante zuigkracht kan leveren. Wil je gebruik maken van het gemotoriseerde zuigmond? Dan kun je dit 25 minuten achter elkaar doen.

Veel lawaai? Met deze stofzuiger niet

Als je op zoek bent naar een stille stofzuiger, dan is de Dyson V8 absoluut een aanrader. Hij is speciaal ontworpen om het geluid te verminderen. Ook de geluidskwaliteit is optimaal. Erg handig als je een baby hebt die licht slaapt en dus snel wakker wordt van geluiden in huis. Deze stofzuiger is een stuk stiller dan andere stofzuigers. Nou staat er op Coolblue dat hij nog relatief veel lawaai maakt, maar in de praktijk vind ik dit persoonlijk echt mega meevallen.

Voor vloer én plafond

Als je gaat stofzuigen is het erg handig als je de hoekjes van het plafond kunt meenemen. Met deze stofzuiger gaat dat heel gemakkelijker. Omdat het zwaartepunt zich bevindt bij de handgreep is het gemakkelijk om overal schoon te maken. Of het nu gaat om de vloer of het plafond, beide gaat eenvoudig en snel. Is de stofzuiger vol? Dan kun je deze op een hele hygiënische manier legen. Je hebt de mogelijkheid om het stofreservoir snel met maar een enkele handeling te legen.

De Dyson V8 is onder andere te koop bij Coolblue. Normaal kost de Dyson V8 €549 maar hij is nu in de aanbieding voor €499!

Heb jij ook al eens gedacht aan een Dyson? 

Handtekening Jamey

Dit artikel is in samenwerking met Dyson tot stand gekomen. Dit beïnvloed mijn mening echter niet!