Combineren in je interieur kan op vele manieren. Denk hierbij aan verschillende kleuren, materialen maar ook stijlen. Vandaag laat ik je een aantal leuke manieren zien, kijk je mee?

Toen Bram en ik gingen samenwonen was het interieur best een dingetje. We hebben beide een hele andere smaak en moesten dus op zoek naar een stijl die bij ons beide past. Een plekje maken waar we ons beide prettig zouden voelen. Best lastig als je weet dat ik heel erg van een clean en strak interieur houd en Bram juist van een donker mannelijke robuust interieur. Geloof mij, ik heb me vaak genoeg afgevraagd hoe wij in godsnaam zo goed bij elkaar kunnen passen terwijl onze interieursmaak zo enorm verschilt. Toch zijn wij er uit gekomen door onze smaak en stijl te combineren. (nee dat betekend niet dat hij nu in het tuinhuisje woont!).

combineren in je interieur_201229109

Combineren in je interieur kan je op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld in de kleur van je muren. Alles word al snel zo wit als je alle muren het zelfde verft. Je doel is misschien een rustige lichte woonkamer creëren, maar doordat alles het zelfde is word het wel snel saai. Door er voor te kiezen om een mooi fotobehang dat bij je past te gebruiken voor een muur breek je de kamer, maar behoud je wel de rust en licht in je woonkamer.

combineren in je interieur_427241281

Een andere manier van combineren is de manier van stijlen bij elkaar brengen. Bram houd bijvoorbeeld van kleuren als zwart en grijs. Ook het industriële vind hij erg mooi. Ik ben iemand die van strak houd, maar ook een mooie eames stoel past helemaal in mijn plaatje van de perfecte woonkamer. Op de foto zie je hoe dit ontzettend leuk samen kan komen.

Zo zie je maar, je hoeft niet persé 1 stijl of kleur aan te houden. Combineren in je interieur kan ontzettend mooie eindresultaten opleveren!

Handtekening Jamey

Afbeeldingen van Shutterstock