What to wear?! Ja ja, zo stond ik weer voor de kast. We hebben morgen een kerstborrel en gezien bijna niemand zich hier uitdost wou ik natuurlijk ook niet té gekleed zijn. Maar wat moet je dan aan!? Kijk je mee?

duifhuizen 3

Ik koos voor een leuk truitje van Guess met een zwart wit printje. En heb dit truitje gecombineerd met een zwarte skinny jeans van G-star. Beide items heb ik al een poosje in mijn kast hangen maar draag ik eigenlijk toch net te weinig. Het is niet een heel feestelijke outfit maar dat kon ook niet helemaal omdat eigenlijk niemand bij deze kerstborrel zich op dost….

duifhuizen 2

Wat ik wel erg leuk vond om te doen is dit setje te combineren met mijn net nieuwe clutch van By Lou Lou. Ik heb een poosje geleden al een prachtige Smart Little Bag mogen ontvangen en nu mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een prachtige clutch uitzoeken voor een review! Ik heb er voor gekozen om mijn assortiment uit te breiden met een prachtige petrol kleurige anaconda clutch. De clutch kost €49,95 en is wel een stukje kleiner dan mijn SLB. Wel zit er een handig schouderbandje bij zodat je hem ook echt als tasje kan gebruiken.

12380530_10153148078171039_307708839_n

Verder heb ik mijn outfit afgemaakt met mijn nieuwe schoenen van Sacha. Deze hebben ook een leuk schubben printje die net dat extra umpf gevoel geven! Ik heb al een hoop enkellaarsjes van Sacha alleen op deze had ik al een tijdje een oogje! En nu heb ik ook nog eens een goede reden om ze aan te doen.

Duifhuizen 1

Zoals ik al zei is het niet de meest out-going kerstborrel outfit maar het is wel een outfit waar ik me prettig bij voel en waarbij ik niet te veel uitsteek van de rest van de borrel participanten lol! Uiteraard komen er nog wel wat meer out-going outfits aan!

Heb jij wel eens een duffe kerstborrel gehad? Pas jij dan ook je outfit daar op aan?

Nieuwehandtekening