Wat te doen bij druilerig weer? Ik heb wat super leuke ideeën op een rijtje gezet voor je. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hoewel het nu misschien niet echt druilerig weer is hebben we voldoende dagen hier in Nederland dat het buiten eigenlijk niks aan is. Maar wat ga je dan doen? Ik heb een aantal leuke alternatieven op een rijtje gezet voor je.

Een duik nemen in het zwembad!

Hoewel het buiten nat is en we er voor schuilen is er niets lekkerder dan een frisse duik nemen in een subtropisch zwembad. Als je geluk hebt zit er bij jouw zwembad in de buurt ook wel een lekkere sauna of een bubbelbad. Dat is toch ultiem genieten?

Naar de bioscoop

Iets wat ik echt veel te weinig doe sinds ik Netflix heb is naar de bioscoop gaan. Een spannende thriller of een romantische komedie is de ideale oplossing voor een druilerige middag.

Ouder- (of nieuwer) wets spelletjes spelen

Trek de Triviant, Risk of poker set maar uit de kast! Met het gezin lekker spelletjes spelen was vroeger niet meer dan normaal. Ben je nou alleen thuis of heb je geen zin om met het hele gezin te zitten kijk dan eens even tussen mijn favoriete spelletjes van dit moment.

Schoonmaken!?!

Ja, je leest het goed. Ik ga maar al te graag schoonmaken wanneer het buiten niks aan is. Nou moet ik wel zeggen dat ik dan graag mijn make-up kwasten graag schoonmaak of mijn blogkamer. De andere dingen blijven dan al snel liggen omdat ik dan weer allemaal leuke ideeën krijg voor looks en blogs.

Hopelijk gaan we deze zomer veel mooie dagen krijgen en hoef je deze tips niet al te vaak te gebruiken. Maar mocht het nou toch eens wat minder zijn buiten, vergeet dan zeker niet om te laten weten welke activiteit jij hebt gedaan!

Handtekening Jamey