Samen met nog een aantal blogsters mocht ik kennis maken met het nieuwe product van The Body Shop. Namelijk de Drops of Youth Bouncy sleeping mask. Het eerste wat mij opviel was dat het een nette luxe glaze verpakking had. Iets wat ik eigenlijk niet gewend ben van The Body Shop gezien alle butters in een plastic container zitten. Ik was zelf aangenaam verrast hierdoor.

IMAG6513bewerkt

Zoals de naam al zegt is heeft het masker echt een bouncy structuur. Het is een leave-on masker wat inhoud dat je het goed moet insmeren op je gezicht en er vervolgens lekker de hele nacht laat op zitten. Iets wat mij in eerste instantie zorgen baarde omdat ik gelijk aan de kussensloop moest denken! Gelukkig merkte ik dat als je het goed in wrijft er niet zo veel meer achter kan blijven op je kussensloop.

De geur doet me een beetje denken aan Aloe Vera. Lekker fris! Ik vind het niet te overweldigend ruiken. Ik was daar in eerste instantie wel bang voor omdat ik voor sterke geuren altijd moeilijk in slaap kom maar gelukkig geld dat niet voor de drops of youth bouncy sleeping mask.

Bouncy Sleeping Mask 1

De ochtend er na werd ik wakker met een heel fris gevoel. Mijn huid voelde nog wel een beetje plakkerig dus ik kon niet wachten om mijn gezicht te wassen. Na het wassen merkte ik gelijk dat mijn huid enorm zacht was. Het gaf me zo’n heerlijk verfrist, gehydrateerd en wakker gevoel.

De Drops of Youth bouncing sleeping mask is € 27,00 en te koop in de webshop van The Body Shop

Ik vind het een fijn product. Ga jij deze ook proberen?

handtekeninglichtroze