Misschien is het de eerste keer dat je Dermacolla voor je ziet? Want wat is het precies? Dermacolla is namelijk een unieke nieuwe combinatie van voedingsstoffen, maar dan in een shotje. De slogan is dan ook niet voor niets “drink je knap”.  Vandaag zal ik jullie alles vertellen over deze trend op beauty gebied. Want misschien is het ook wel iets voor jou.

De werking

Door de collegeenpeptiden in de ampullen zal het vochtgehalte in jouw huid zich verhogen. Dit betekent dat rimpels vertraagd worden en het ontstaan van rimpels wordt tegen gegaan. Het is geen fabeltje want het is door meerdere wetenschappelijke studies aangetoond dat Dermacolla echt werkt. Ook kan het voor mensen met onrustige acne een wondermiddel zijn. De voedingsstoffen in Dermacolla kunnen jou helpen om van de acne af te komen.

Met DERMACOLLA hebben we een unieke, nieuwe combinatie van voedingsstoffen ontwikkeld. De premium collageenpeptiden worden aangevuld met acerola-extract dat natuurlijke vitamine C bevat en de volgende ingrediënten: vitamine C, Zink, Vitamine-E, Biotine, Nicotinezuuramide (niacine, vitamine B3), Selenium, Mangaan, Foliumzuur (vitamine B 9), Vitamine B12.

Zelf heb ik het natuurlijk mogen testen en tot zo ver ben ik erg tevreden. Ik moest wel even wennen aan de smaak van het shotje. Het proeft namelijk mier zoet. Inmiddels heb ik Dermacolla een maand lang gedronken (elke ochtend voor het ontbijt) en ik zie nu ook echt resultaat. Mijn huid voelt veel zachter aan en ook heb ik geen last gehad van een onrustige huid. Normaal had ik een erg droge huid. Maar dat is ook inmiddels niet meer! Hoe fijn is dat!

Elke dag een shotje Dermacolla

Om daadwerkelijk resultaat te kunnen zien moet je iedere dag een shotje nemen. Je koopt een box daarom ook per 30 ampullen. Iedere ampul bevat 25 mililiter en zorgt dus voor het verhogen van het vochtgehalte van de huid. Als je iedere dag een shotje inneemt dan zal je na een aantal weken al resultaat zien. Houd er dus wel rekening mee dat je met 1 shotje geen verschil zult gaan zien.

Het laat je stralen!

Het verbaasde mij persoonlijk heel erg, je gaat echt stralen wanneer je Dermacolla gebruikt. Je hebt het gevoel dat je beter in je vel zit en je huid ziet er tiptop uit. Mijn huid voelt elastischer aan dan voor mijn gebruik en ik ben heel erg blij met het vochtgehalte in mijn huid. Daarnaast is het ook goed voor je haar en nagels. Iets wat ik heel erg nodig heb nu na mijn zwangerschap! Mijn haar is namelijk zo ontzettend dun nu, zo dun dat ik zelfs kale plekken krijg!

Dermacolla kun je bestellen op Dermacolla.nl. Een box met 30 ampullen kost €87,95.

Handtekening Jamey