Hallo, mijn naam is Lauren en ik werd gevraagd door de lieve Jamey om een tutorial over de dragon nagels die ik had geplaatst op Instagram geven. Ik ben zo vereerd dat Jamey heeft mij gevraagd om dit te doen. Hier is een blik op de manicure.image2222Dus, laten we beginnen! Hieronder staan de producten die ik zal gebruiken om deze look te maken.
image4Ik begin met schone gevijlde nagels. Vervolgens lak ik een base coat. Ik gebruik hier Bliss Kiss Simply Smooth.
image5Vervolgens heb ik 1 laagje met de lichtste nagellak gelakt die ik gebruik in de gradient. In dit geval is dat de A England Tristam.
image6Ik knip een driehoekje uit een make up sponsje. Die zal ik gebruiken om de gradient te maken.
image7Ik gebruik vaak vloeibare latex omdat het eenvoudig schoon te maken is bij het maken van gradiënten en stempelen. Ik heb een beetje in een leeg nagellak potje gedaan omdat het dan makkelijker te gebruiken is. De Latex lak ik vervolgens om mijn nagel heen.
imafe8-9Zodra de latex droog is is het tijd om te werken aan de gradient. Ik schilder de spons met beide kleuren, waardoor ze iets mengen in het midden. Opnieuw gebruik ik A Engeland Tristam en ook A Engeland Saint George. Vervolgens met behulp van een deppende beweging, spons ik de nagellak op mijn nagel. Zorg ervoor dat de eerste laag van de nagellak goed droog is voordat je er met de spons overheen gaat. Je kunt zoveel lagen als nodig is doen totdat de gradiënt naar je wens is. Zorg er wel voor dat je nagellak droog is voor je een volgende laag doet.
image10-11Vervolgens is het tijd om te stempelen. Ik gebruik Vivid Lacquer VL022. Ik zorg eerst dat mijn plate schoon is. Dit doe ik door met een wattenschijfje en non acetone nagellak remover de plate schoon te maken.
image12Vervolgens is het tijd om je stempel kleur op de plate te lakken. Ik gebruik de kleur Color Club Harp On It.
image14Zodra je de lak op de plate hebt gedaan is het belangrijk om zo snel mogelijk met de scraper (of bijvoorbeeld een bankpasje) over de plate heen te gaan om de overtollige nagellak te verwijderen. Vervolgend ga je met je stempel over het plaatje heen en neemt je stempel het plaatje over.
image15-16Je moet wel snel werken, maar kijk eens wat een mooi plaatje!
image17Vervolgens stempel ik het plaatje snel over op mijn nagel.
image18Als de stempel er op zit haal ik met een pincet de latex van mijn huid.
image19Nu is het tijd om schoon te maken. Ik gebruik pure aceton op een heel smal make up kwastje om de randjes goed schoon te maken.
image22Na het schoonmaken lak ik de nail art af met een topcoat, Bliss Kiss Simply Quick.
image23And that’s it!  Ik ben helemaal verliefd op deze nail art!
image24

Nogmaals bedankt Jamey, voor het geven van deze mogelijkheid om een gastblogger te zijn!

Wil je meer nail art zien of tutorials volg me dan nu ook op instagram!

handtekening lauren