Ik gebruik graag peachy en koraal kleurige nagellakken. Vooral voor de lente en zomer zijn het onmisbare kleuren voor mij. Vandaag laat ik jullie Dr. Pierre Ricaud Nail Polish Rose Péche en Rose Corail zien, kijk je mee!

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Het merk Dr. Pierre Ricaud is een Frans cosmetica merk dat in 1986 is opgericht. Het merk beloofd dat de nagellakken sneldrogend, lang mooi blijven zitten en een prachtige glans hebben. In totaal zijn er zeven verschillende kleuren nagellak verkrijgbaar.

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish – Rose Péche

Dit is een peachy oranje kleurige nagellak met heel licht een parelmoer glans. De nagellak brengt fijn aan en ook het kwastje heeft de perfecte breedte. Het pigment was iets minder sterk als ik verwacht had en daardoor had ik drie laagjes nodig voor een mooie dekking.

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish  – Rose Corail

Van deze twee kleuren is Rose Corail mijn favoriet. Het is een perfecte koraal kleurig lak die mooi afsteekt bij de huid. Ik vind de kleur vrouwelijk en heel draagbaar. Dit is voor mij een musthave kleur voor in de zomer. De dekking hiervan was goed, ik had twee laagjes nodig. Wat betreft de glans komt het merk zijn woord na. Ik heb op beide swatchen geen top coat gebruikt.

Ben jij nog opzoek naar mooi zomer kleurtjes dan mogen een peachy kleur en een koraal kleurige lak echt niet ontbreken. Ik had nog geen eerdere ervaring met de nagellakken van Dr. Pierre Ricaud en ik ben goed te spreken over deze twee kleuren. Het kwastje waaiert mooi uit, de lak laat zich makkelijk verdelen en extra top coat voor de glans is niet nodig.

Dr. Pierre Ricaud Nail Polish is online verkrijgbaar bij Dr. Pierre Ricaud voor €4,90 per stuk

Ben jij al bekend met het merk Dr. Pierre Ricaud?