Wauw, wauw en nog eens wauw. Dat is wat ik dacht toen ik een mega volle doos vol prachtige producten van Dr. Pierre Ricaud ontving. Nog nooit heb ik zo’n overvol perspakket ontvangen. Omdat het zo enorm veel is zal ik vandaag een unboxing doen over alle make-up producten. Kijk je mee?

Dr. Pierre Ricaud 

Dr. Pierre Ricaud heeft verzorgingsproducten voor zowel gezicht, lichaam en haar. Daarnaast hebben ze ook een hele mooie make-up lijn. In eerste instantie deed het me gelijk een beetje denken aan de welbekende Yves Rocher. Toch vind ik de producten van Dr. Pierre Ricaud meer luxe uitstralen. Dit zie je alleen al aan de verpakking. Maar goed, laten we eens kijken welke Dr. Pierre Ricaud Make-up producten ik heb mogen ontvangen!

Dr. Pierre Ricaud nagellak

Om te beginnen deze twee nagellakjes. Een hele mooie fel roze en knal rode lak. Altijd handig om in je stash te hebben. Wat mij erg blij maakte was dat de lakjes een hele fijne brede kwast hebben.

IMG_4246

Dr. Pierre Ricaud Chubby

Alleen het uiterlijk doet mij al denken aan de chubby sticks! Het is een hele fijne zachte lippenbalsem met een mooi zacht roze kleurtje. Dr. Pierre Ricaud lipstick

Ook zat er een lipstick in het perspakket. Niet mijn eerste keuze qua kleur maar zeker niet minder mooi. De huls straalt echt een en al luxe uit. Dr. Pierre Ricaud bronzer

Het volgende pareltje is deze Bronze Éclat Blush. Een hele mooie bronzer. Wat ik vooral fijn vind is dat er een kwastje en een spiegel in het doosje zit. Zo kan je ook onderweg een stralende teint creëren.

Dr. Pierre Ricaud bronzer 2

Dr. Pierre Ricaud eyeshadow

Vervolgens haalde ik drie bijna identieke doosjes uit de grote box. Ik dacht eigenlijk dat het 3 oogschaduws waren maar dat bleek toch niet zo te zijn.

Dr. Pierre Ricaud oogschaduw

Deze twee waren inderdaad wel oogschaduws. Een mooie bruin/paars tint en een mooie highlighter.

Dr. Pierre Ricaud concealer

En dit bleek een concealer te zijn! Dat had ik in eerste instantie dus niet verwacht omdat het hetzelfde doosje is als de oogschaduw.

Dr. Pierre Ricaud primer

Hier word ik echt heel blij van! Een mooie primer! Mijn UD primer is bijna op dus dat kwam perfect uit.

Dr. Pierre Ricaud mascara

En last but not least, de Regard Intense 3D Mascara. Dr. Pierre Ricaud claimt dat deze mascara voor een prachtige 3D look zou moeten zorgen. Zelf gebruik ik geen mascara omdat ik wimper extentions heb maar ik ben erg benieuwd!

De producten van Dr. Pierre Ricaud zijn te koop via de site. Betalen gaat heel makkelijk via de acceptgiro die je in je pakketje krijg. En bij een bestelling boven de €15,00 betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Neem zeker eens een kijkje want veel van de bovenstaande producten zijn nu in de aanbieding!

Van welk product zou jij graag een review zien?

Nieuwehandtekening