Een poosje geleden heb ik meegedaan aan de winactie van Alleenpuur, ter ere van haar nieuwe site kon je namelijk kans maken op twee heerlijke Dr. Hauschka producten. En tot mijn verbazing kreeg ik het lieve bericht dat ik gewonnen had! Ik zou niet voor niks Beauty Unboxing heten als ik het niet even zou unboxen, dus bij deze.

Na een hele dag vol stress en regen kwam ik eindelijk thuis. En ja hoor! Daar was het pakketje dat mijn dag weer helemaal goed zou maken.

Dr. Hauschka 3

Om te beginnen had Kim van Alleenpuur een heel lief kaartje met 2 samples van Dr. Hauschka in de doos gedaan.  Het zijn twee heerlijke maskertjes! Een kalmerend masker en een vitaliserend masker. Ik kan niet wachten om even lekker in bad te gaan met het kalmerende masker want mijn huid is de laatste tijd erg geïrriteerd.Maar toen kwam het echte werk! Een heeeeerlijk ruikende amandel bad olie en een lavendel bad melk.

gewonnen2

Ik ben enorm fan van amandel producten. Voornamelijk omdat dit het enige is wat mijn huid op mijn schenen (hier heb ik enorm veel last van uitslag) kalmeerd. Ik was dus ook enorm blij dat ik dezee amandel olie heb gewonnen!

gewonnen3

De lavendel bad melk is natuurlijk net zo lekker. Vooral als je lekker in bad gaat voor je naar bed gaat. Lavendel word ik altijd helemaal ontspannen van. De combinatie bad en lavendel is dus voor mij de kuur voor een perfecte nachtrust!

Kortom! Ik ben weer helemaal voorzien van heerlijke bad producten! Dr. Hauschka had ik al wel veel over gelezen en dankzij Kim van Alleenpuur kan ik het eindelijk ook eens zelf ervaren!

Heb jij wel eens wat gewonnen?

handtekeninglichtroze