Even geleden schreef Bianca van pinkit.nl een super leuke review over het Dr. Hauschka limited edition oogschaduw pallet. Ik was enorm onder de indruk en liet een berichtje achter op haar site. Tot mijn verbazing kreeg ik een aantal dagen later een mailtje van Dr. Hauschka, ze hadden mijn berichtje bij Bianca gezien en wouden mij graag ook een pallet op sturen om te testen! Natuurlijk sla ik dat niet af! Lees je mee?

IMG_1916

Alleen het uitpakken was al een stiekem sprongetje in de lucht waard! Er zit een heel handig boekje bij waarin je allemaal looks en tips vind voor bij dit pallet.

IMG_1917

Het pallet bestaat uit 4 neutrale tinten. Eigenlijk deed het me gelijk denken aan mijn Naked Basics palletje. Dat zijn ook zulke mooie bruine aarde tinten. Voor een basic look is het een perfect pallet. Wat ik ook erg fijn vind aan dit pallet is dat het allemaal matte tinten zijn waardoor het perfect is voor op het werk of wanneer je niet “to much” make-up op wilt.

IMG_1921

Zoals ik al zei doet het me een beetje denken aan mijn take away pallet de Naked Basics. Dit palette is uitermate geschikt om mee te nemen voor onderweg. Er zit een grote spiegel in het doosje (gelukkig niet zo’n mini spiegeltje) wat het ook makkelijk maakt om onderweg even een touch-up te doen.

IMG_1926

Het Limited Edition Dr. Hauschka Eyeshadow Palet is vanaf 15 augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van €28,95. Wellicht niet het goedkoopste palletje maar wel een extreem lekker ruikend pallet. Hij ruikt namelijk naar rozen!? Voor mij de eerste keer, ik heb wel een pallet die ruikt naar chocolade maar nog nooit eentje die rook naar rozen!

Ga jij dit pallet ook aanschaffen?

handtekeninglichtroze