De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent dat ook de limited editions en speciale kleuren make-up weer komen. Zo kwam ook Dr.Hauschka met een prachtige collectie aan voor feestelijke looks. Kijk je mee?

IMG_3894

Ik was heel blij verrast dat ik deze prachtige collectie heb mogen testen. Ik ontving 3 prachtige oogschaduw mono’s, een mascara, een oogpotlood en mijn favoriet de lipstick. De verpakking van deze collectie straalt echt één en al luxe uit. Een glanzend zwart omhulsel met goude details. Perfect voor de feestdagen toch?

IMG_3875

09 ivory | 01 golden sand | 07 lilac | prijs € 10,95

De oogschaduws kreeg ik in 3 verschillende kleuren. De twee lichtere kleuren zijn perfect voor mijn dagelijkse look. De kleur die mij het meest verraste was de paarse. Ik draag namelijk nooit echt andere kleuren dan bruin/brons/goud tinten. Maar wat was ik blij dat ik hem toch probeerde! Wat vind jij er van?

IMG_3896

Ik heb hier gekozen om de oogschaduw niet nat aan te brengen. Ik ben niet zo van de heftige make-up looks maar houd meer van natuurlijke kleuren.

IMG_3887

Lipstick Novum 09 miraculous rose | prijs €14,50

De lipstick is echt amazing. Het is een niet te opvallende kleur maar heeft wel een prachtige shimmer. Het is een mooie roze die je echt overal bij kan dragen. Ik draag deze nu ook met regelmaat omdat het niet to much is maar wel net even die extra umpf geeft.

IMG_3890

Volume Mascara 01 black | prijs €17,95 | Kajal Eyeliner 05 black | €11,50

Ook zat er een mooi zwart oogpotlood bij en een volume mascara. Ik heb zelf wimperextentions dus heb de mascara niet geprobeerd. Wat me wel opviel is dat dit echt exact de mascara is die ik voor mijn extentions had zocht. Het is een super mooi vol borsteltje waardoor je echt volume kan creëren.

IMG_3895

Ik ben echt enorm blij verrast. Ik had nooit verwacht dat paarse oogschaduw zou staan. De look die ik heb gemaakt zou ik zeker aanbevelen voor de feestdagen. Je kan het natuurlijk zo heftig maken als je zelf wilt. Je kan de oogschaduw namelijk ook erg mooi nat aanbrengen waardoor de kleur net wat heftiger uit komt.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Dr. Hauschka?

Nieuwehandtekening

samenwerking