Dat The Body Shop super fijne body producten heeft weten we allemaal wel. Maar tegenwoordig bestaat hun assortiment uit veel meer prachtige producten. Zoals onder andere het Down To Earth Eye Palette. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

Het Down To Earth Eye Palette bestaat uit 100% veganistische oogschaduwkleuren in 8 aardetinten. Zoals de naam van het pallet wel doet vermoeden zijn de kleuren geïnspireerd door de kleuren die je in de natuur ook tegen komt. Denk hierbij aan mooie zand tinten voor een mooie dagelijkse nude look maar ook prachtige diep paars tinten voor een evening look!

The Body Shop Down To Earth Eye Palette € 28,00

Wat mij gelijk opviel aan dit pallet is dat de textuur van de oogschaduw erg zacht is. Hierdoor korrelen ze amper en heb je een hele mooie zachte pigmentatie. Daar worden wij make-up lovers toch helemaal gelukkig van!! Hoewel ik zelf meerdere palletten heb van verschillende merken met redelijk gelijke tinten is dit wel een nieuwe favoriet. Je kunt namelijk met deze tinten echt alle kanten op. Wanneer je een wat heftigere look wilt creëeren kun je dit ook heel goed opbouwen met dit pallet.

Zoals je op de swatches goed kunt zien zijn de kleuren prachtig gepigmenteerd. Ook de textuur krijgt van mij een dikke vette tien. Het enige minpunt wat ik kan verzinnen is de prijs. Hoewel het niet de prijs heeft van een MAC pallet vind ik het wel jammer dat ze dit pallet niet onder de €20 hebben gehouden. Desalniettemin zou ik hem hoe dan ook aanschaffen want het is wel echt een ideaal pallet voor dagelijks gebruik.

Het pallet is dus bij The Body Shop verkrijgbaar voor €28. Je kunt zowel in de winkels terecht als online.

Wat vind jij van dit pallet? Is dit ook een must-have voor jou?

Handtekening Jamey